no drama

Ήμουν πάντα δράμα-κουίν, να πιστεύκω ότι ούλλος ο κόσμος εν ευτυχισμένος εκτός που εμένα - άτε καλά τζαι τους άρρωστους, άστεγους, πεινασμένους, βασανισμένους, χήρους κλπ. Εκλαίουμουν για τα χάλια μου αν τζ' ήξερα ότι ήμουν υπερβολική αλλά επίστεφκα ότι για να μου περάσει, για να είμαι ευτυχισμένη θα ήθελα έναν άντρα να με καταλαβαίνει, να μεν με περιπαίξει τζαι να με αγαπά. Μεν ακούεις όμως, βαθιά μέσα μου ήξερα ότι έννεν τούτο το πρόβλημα μου.

Ε μα τωρά εν έχω για τι να κλαφτώ. Κάποια θέματα πιστεύκω ότι δημιουργώ τα εγώ που μόνη μου ως επί το πλείστον, ή είναι φυσικό επακόλουθο του φαινομένου που θέλει δύο πρώην άγνωστους ξαφνικά να συζούν και να μοιράζονται σχεδόν τα πάντα. Εν έχω παράπονο, εν επαίξαμεν ξύλο, βρίσκουμεν τα τζι εν πολλά όμορφο.

Αλλά η ζωή μου τωρά εν μια ρουτίνα. Εν έχω σοβαρά σκαμπανεβάσματα, ούτε συναισθηματικά, ηρέμησα, άλλαξεν τζι η φάτσα μου (λαλούν μου ότι εγλύκανα) τζαι βασικά εν σάννα ζω μιαν άλλη ζωή. Ή τη ζωή μιας άλλης. Εν πίστευκα ποττέ ήταν να φτάσω ως δαμαί. Ότι θα είμαι σε έτσι ήρεμη κατάσταση. Ευτυχισμένη, με όλες τις προϋποθέσεις να μεν ξαναπαραπονεθώ τζαι μάλιστα να μπορέσω τζι εγώ να κάμω κάποιον ευτυχισμένον επιτέλους. Ακόμα εν το πιστεύκω. Φαίνεται μου σαν όνειρο, εν θέλω να το παίρνω δεδομένο αλλά έτσι κάμνω... Προσπαθώ να σκέφτομαι πόσο μεγάλη ευλογία με ήβρεν για ακόμα μια φορά... Έρκεται μου να πω "God you never seize to amaze me!". Λαλώ το. Θέλω να το γράψω παντού, να το φωνάξω, μάλλον απλά να το χαράξω καλά μέσα μου να μεν το ξεχάσω ποττέ τζαι να μεν λλιοψυshίσω ξανά.

So, no more drama - ever, I hope. And this is good.



 

9 σχόλια:

  1. Μακάρι να το ζεις για πάντα τούτο το πράμα, εύχομαι σου το ολόψυχα.
    Ακούεσαι καλά και χαίρομαι!
    Όι να μας εγκαταλείψεις κι εσύ τέλεια τωρά επειδή εν έχεις τίποτε να κλαίεσαι α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που είσαι καλά!
    Μακάρι αυτό που ζεις να κρατήσει για πάντα, σου το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια εν ευτυχισμένη! Εχάρηκα πολλά :)
    Ελπίζω να κρατήσει ώσπου να ψοφήσεις :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lets hope! αλλά ρεαλιστικά κάποιο δράμα εννά έχεις, οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, χωρίς να πάυουν στο συνολο τους να εν καλές. ε και μια drama queen θα φροντίσει να έχει λλίο δράμα για να μοιρολατρήσει με την ησυχία της! it s not bad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aenima, samaritissa thanx, πράγματι απολαμβάνω το!

    moonlight το blogging εν το κόφκω, πάντα έννα βρίσκω πράματα να γράφω μέσα μέσα τζι ας εν πελλάρες... θενξ!

    dandelion, twisted, θενκ γιους, εύχομαι και δι εσάς τα καλύτερα! τζαι για ούλλους δαμέσα (και εκτός)

    beatrix έχω δραματούθκια αλλά περνούν μου γλήορα πλέον... Τζι έχω τζαι κάποιον να τα περνούμεν μαζί άμαν εν μεγάλα σοβαρά, τούτον εν το πιο σημαντικό! Τζι εν η αλήθκεια πεθυμώ κάτι καταθλιπτικοκαψουροτραγουδα, τζείνην την γλυτζιά μελαγχολία, αλλά οκ, τώρα πάμε γι άλλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εβάρεσεν ο έρωτας; Χαίρομαι. Νά' σαι πάντα τόσον ήρεμη τζαι ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΩΩ πόσο μου θυμίζεις εμένα!! :))
    Να περνάς καλά και να χαίρεσαι την ευτυχία και την τύχη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...