Ιβάνα λέει δράμα το τεστ κυτταρίτιδας

Ή αλλιώς,  γιατί δεν θα φύγει η κυτταρίτιδα της neerie.

Ιβάνα ρωτά neerie αν μπορεί να ακολουθήσει τις συμβουλές για εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Της κάνει τεστ για να δει ποσοστό επιτυχίας. Δράμα...


 

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με αυτά τα 13 θαυματουργά tips!

Πηγή: http://www.queen.gr/well-being/DIATROFH-DIAITES/item/114368-exafanise-tin-kyttaritida-me-ayta-ta-13-thaymatoyrga-tips#ixzz3gn3Qvsja



Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πες αντίο στην ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού



Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα. Δυστυχώς για εμάς, η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις και... χτυπά κάθε σωματότυπο ανεξαρτήτου βάρους. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα ή να συμβιβαστούμε με το γεγονός πως «ΟΚ όλες έχουν, άρα και εγώ δικαιολογούμαι», καθώς μπορούμε με απλούς τρόπους να την περιορίσουμε ή και να την εξαφανίσουμε.



Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε πρόγραμμα, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να «οπλιστούμε» με πολλή υπομονή και επιμονή.



Τι λέτε; Πάμε να δούμε 13 θαυματουργά tips που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας;


Πάμε φύγαμε


1. Καταναλώνετε τουλάχιστον δύο λίτρα την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα νικήσετε την κατακράτηση υγρών και θα αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας. Δύο λίτρα τι? Αφήνει το πάνω μου? Οκ αν μιλά για νερό, μα ποιός καταναλώνει 2 λίτρα νερού ημερησίως? Τζαι να βουρά τουαλέτα κάθε 5 λεπτά? Οξά εν τζαι το βούρος μες το κόλπο? Μισό με ένα τζι εν καλόν τους.

2. Μειώστε ή και αποφύγετε τελείως την κατανάλωση junk food, παχυντικών sauces, τηγανιτών και γλυκών. Τα τσιπς γεύσης μπάρμπεκιου που μόλις ετσάκισα σε ποια κατηγορία εμπίπτουν?

3. Μειώστε την ποσότητα αλατιού που ρίχνετε στο φαγητό σας καθώς προκαλεί κατακράτηση υγρών και επιδεινώνει το πρόβλημα. Τσεκ. Τα φαγιά μου εν ανάλατα έτσι τζι αλλιώς.

4. Καταναλώνετε καθημερινά άφθονες ποσότητες λαχανικών όπως: μαρούλι, σπανάκι, καρότο, αγγούρι, τομάτα, πιπεριά, ρόκα, σέλερι. Άτε τωρά. Εν ζήτημα αν φάω μια-δυο φορές την εβδομάδα, πρέπει ΚΑΙ καθημερινά ΚΑΙ άφθονες ποσότητες? Τα άλλα ούλλα πότε να τα τρώω? Σέλερι ιμίsh. Σέλλινο μάνα μου.

5. Επιλέξτε φρούτα ως σνακ. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Φρούτα ως σνακ! Σοκολάτα τζαι πισκόττα πότε να φάω? Οξά να τα κάμω γεύμα τζείνα. Όι εν κόφκουνται.

6. Μειώστε τους υδατάνθρακες που καταναλώνετε μέσα στην ημέρα και αυξήστε την πρωτεΐνη. Υδατάνθρακες εν τα τσιπς, οκ , ένα πακέτο μόνο. Μακαρόνια ρύζια πατάτες ψωμιά γιοκ... Ε τί στο καλό να τρώω. Για πρόγευμα γάλα με καρότο, γεύμα -κρέας με σέλερι, δείπνο-φασόλια με σαλάτα? Σίριουσλι!

 Πάμε καλά, εφτάσαμε στα μισά περίπου, εχάσαμε μισή κυτταρίτιδα.


7. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Λεμονάδα ΚΕΑΝ. Τσεκ.

8. Κάνετε scrub από καφέ δύο φορές την εβδομάδα. Ο καφές αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Επιμείνετε στα προβληματικά σημεία. Φκάρτε τις πέτσες σας τρίφοντας καφέ πάνω στα προβληματικά σημεία. Καφέ κυπριακό, νέσκαφε, κόκκους ή χύμα? Πώς κάμνεις scrub. Να λαλεί τζι ο Δώρος ότι καταλιώ τον καφέν του.

9. Ναι στο μασάζ με λάδι καρύδας για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και πιο λείο δέρμα. Πάλε τρίψιμο. Πριν ή μετά τον καφέ?

10. Μετά το ντους μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το σώμα σας με ειδικές κρέμες. Α, ξέρω το τούτο! Λάδι καρύδας εν ενυδατικό έννεν? Εν για γεμωσιά το 10.

11. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Επιλέξτε όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε και ακολουθήστε το τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Όποιο πρόγραμμα τηλεόρασης καθημερινό? Οκ, Οκ. Αν θέλω να κάμνω 2 κάμψεις καθημερινά εν εντάξει? Πάλε αφήνει το πάνω μου μου τζι έννεν καλό.

12. Βγείτε για περπάτημα ή τρέξιμο παρέα με ένα φίλο ή το σκύλο σας. Η συνήθεια αυτή σας βοηθήσει να νικήσετε το πρόβλημα ακόμη πιο σύντομα. Η συνήθεια αυτή μας βοηθήσει πάρουμε το μωρό βόλτα πιο συχνά. Ντάξει θα πηαίννω το μωρό βόλτα με την αμαξού.

13. Εκμεταλλευτείτε το καλοκαιράκι και ρίχτε το στο κολύμπι. Το σώμα σας θα σφίξει και η κυτταρίτιδα θα μειωθεί αισθητά. Πόσο συχνά να το ρίχνω? Πάω θάλασσα μια φορά την εφτομάδα, προφανώς εν θα κάμει δουλειά. Ούλλον πελλάρες μας λαλούν. Οξά να γραφτώ να πηαίννω πισίνα. Να κάμνω το θαλασσόλυκο πάνω κάτω μέσα στην 10Χ5. Τζαι να δούμε πόσα θα μου κάτσει. Ντάααξ.


 

Ίντα δράμα? Πε μου εσύ ποιός μπορεί να κάμει τούτα τα πράματα τζαι να του φύει η κυτταρίτιδα. Έτο περιπαίζουν μας. Τούτα τα θαυματουργά tips εν κάμνουν για κάθε τύπο δέρματος.

Το δράμα είναι που ο Δώρος ξέρει τί είναι η κυτταρίτιδα.



 

6 σχόλια:

  1. Που ούλλα τούτα έχω την εντύπωση ότι τούτο με τα σέλλενα σε βοηθά. Λολ.
    Ντάξει, όι τα σέλινα αποκλειστικά, αλλά μια σωστή διατροφή μόνο έννα βοηθήσει. Το να έχεις ένα ψηλό σχετικά ποσοστό μυικής μάζας θα σε βοηθήσει να χάνεις και λίπος αυτόματα, γι'αυτό προτείνει και την άσκηση.
    Πρέπει να σου πω ότι ως που να τελειώσω το σχολείο και να ξεκινήσω το φαΐ-πελλάρες, και να μεν κάμνω μπαλέτο πλέον 5 φορές/εβδομάδα, εν είχα ίχνος κυτταρίτιδας, εθώρουν πας σε συμμαθήτριες τζι ενόμιζα εν άλλο πράμα. το να είσαι "λεπτός" εν βοηθά που μόνο του αν τρώεις απλά μαλακίες. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα πολλά απολαυστικό ποστ!

    Εγώ πίνω 3-4 λίτρα νερό:-)

    Κατά τα άλλα, είναι θέμα γονιδιακό, καιρός να το αποδεχτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Πάμε καλά, εφτάσαμε στα μισά περίπου, εχάσαμε μισή κυτταρίτιδα. "
    έφυρες με δαμέ:))

    Η μόνη συμβουλή που ισχύει για την κυτταρίτιδα εν η ίδια που ισχύει παντού:
    γυμναστική, διατροφή, τζιαι να μεν φακκάς πεννιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επίσης αυτα τα τρικς μόνο θαυματουργα δεν τα λες. Επώδυνα και χρονοβόρα και ξενερωτα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κολόνα, εσύ τζι η Ιβάνα είσαστε! Θα μιλήσουμε ξανά σε μια δεκαετία. Αν και μέχρι τότε έχω τους ικανούς να έβρουν θεραπεία.
    Δεσποσύνη μόνο το τρίτο με την πεννιά διαθέτουμε, χάνουμε το ένα τρίτο της κυτταρίτιδας.
    Brenda μα γιατί τόσα? Πώς τα καταφέρνεις? Τί νερό ένι? Κάμνεις τους διαφήμιση? Δουλεύκει όμως? Έχεις καταπολεμήσει επιτυχώς την όψη φλούδας πορτοκαλιού? Ε να μεν ξέρουμε?
    Moonlight έπεισες με, θα βάλω το σέλερι στη διατροφή μου. Πρέπει να έβρω τζαι μυική μάζα κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...