καλοκαιρινές ειδήσεις σε 1,5 λεπτό:

 
Τα θύματα των μπαλακίων στις παραλίες οργανώθηκαν σε μια νέα κίνηση που θα φέρει το όνομα ΠΡΩΤ.Α.ΡΑ.Π. (ΠΡΩΤοβουλία για την Απομάκρυνση των ΡΑκετών από τις Παραλίες). Η πρώτη εκδήλωση του ΠΡΩΤΑΡΑΠ, θα λάβει χώρα την Κυριακή στον Πρωταρά, με καλεσμένους τον Παντελίδη, την Έφη Θώδη και κάποιες άλλες μη καλλίγραμμες τραγουδίστριες γιατί όλες οι καλλίγραμμες είναι φαν των ρακετών. Για προκλητική κίνηση με στόχο να πληγεί η παραγωγή ρακετών και ο εγχώριος τουρισμός, κάνουν λόγο ο Σύνδεσμος Παραγωγής Ρακετών και Μπαλακίων και ο ΚΟΤ. Ισχυρή αστυνομική δύναμη θα κάνει αισθητή την παρουσία της την Κυριακή στον Πρωταρά, με σκοπό να αποφευχθούν συγκρούσεις της νέας κίνησης με μαινόμενους καλογυμνασμένους Λευκωσιάτες, Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλογυμνασμένοι Λευκωσιάτες θα υποστηρίξουν το δικαίωμα τους στην εκσφενδόνιση μπαλακίων κατά ανυποψίαστων ξαπλωμένων και περαστικών, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με διαγωνισμούς ρακέτας, ζούμπας, TRX και bodybuilding σε όλες τις παραλίες της ελεύθερης Αμμοχώστου. Χορηγοί της εκστρατείας, το GYMFOREVER, LOVEMYABS, PWSEISAIETSI και τα ινστιτούτα αισθητικής HAIROFF, OILALLOVER.
 
 
Σαλμονέλλα εντοπίστηκε σε κρέατα στην αγορά. Το κοινό καλείται να είναι προσεκτικό κατά την κατανάλωση σαντουιτσικίων από μετακινούμενα σαντουιτσίδικα καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα της Υγειονομικής Υπηρεσίας. Αντίθετα, η κατανάλωση καφέ/φραπέ από καντίνες και σημεία πώλησης καφέ, από ελαφριά ντυμένες κοπέλες στους περιφερειακούς δρόμους της Λευκωσίας, δεν ενέχει κίνδυνους σαλμονέλλας. Η Αστυνομία προειδοποιεί ωστόσο για αυξημένη κίνηση κοντά στα σημεία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν καυγάδες μεταξύ συζύγων και μικροατυχήματα.
 
 
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Εμφιαλωμένου Νερού ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη εκστρατείας κατά της υπερτιμολόγησης των μπουκάλων νερού στα καλοκαιρινά θέρετρα και όλες τις κυπριακές παραλίες. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κύριος Μπουκαλώτος ανέφερε ότι στόχος της εκστρατείας είναι η καταπολέμηση της αισχροκέρδειας που παρατηρείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις παράκτιες περιοχές, σε βάρος των διψασμένων. Ο κύριος Μπουκαλώτος φέρεται να συζήτησε με γνωστό Κύπριο ξενοδόχο και άλλους σημαντικούς ιδιοκτήτες καφέ κι εστιατορίων για προσέγγιση των περιπτεράδων, σε μια προσπάθεια δημιουργίας καρτέλ, που στόχο ΔΕΝ θα έχει την εκμετάλλευση των διψασμένων αλλά την προσφορά ποιοτικού νερού σε όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς.
 
 
Τελειώνουμε με την πρόγνωση του καιρού:
Ισχυροί ευρωπαϊκοί άνεμοι, δυνατό να σας πάρουν και να σας σηκώσουν τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους -10 βαθμούς κελσίου στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες και στους 138 βαθμούς στις νότιες μνημονιακές. Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις μνημονιακές περιοχές.
 
 
 
 
 

8 σχόλια:

  1. Απολαυστικό. Πλάκα πλάκα πριν 3 χρόνια νομίζω, στο Γκρίν Μπέι εμαζεύκαν υπογραφές οι τακτικοί της παραλίας για να διώξουν τους ρακετάδες. Πάντως εμάς που εν ήμασταν τακτικοί που μας βλέπουν κάθε μέρα και ΣΚ, κάθε χρόνο εν μας επροσεγγίσαν να υπογράψουμε, αλλά εν εκάμαν τζαι κίνηση να μας θκιώξουν. Εκρατήσαν αποστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα κι εμένα άρεσε μου το μνημονιακές. Και το pwseisaietsi!
    Ευφυέστατο το ΠΡΩΤΑΡΑΠ νομίζω να το κατοχυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αντίθετα, η κατανάλωση καφέ/φραπέ από καντίνες και σημεία πώλησης καφέ, από ελαφριά ντυμένες κοπέλες στους περιφερειακούς δρόμους της Λευκωσίας, δεν ενέχει κίνδυνους σαλμονέλλας."

    Ε μεν το λαλείς. Και τούτες για κάποιους, εν κρέατα μες τους ήλιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίνταλοις φαίνεται το πλάσμα που παραθερίζει.

    Θάνατος στους ρακετάδες.
    Που γράφουμαι για την ΠΡΩΤ.Α.ΡΑ.Π;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί παίζουν ρακέτες στην παραλία; Τί το ωραίο βρίσκουν; Γιατί δεν παίζουν και σπίτι τους; Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι ενοχλούν; Γιατί πάμε ακόμα στις κυπριακές παραλίες; Γιατί ζούμε ακόμα σ' αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εβάλετε με σε σκέψεις, να κάμω γκρουπ στο φέισμπουκ ή ψήφισμα στην avaaz?

    Δεσποσύνη δεν άρχισα να παραθερίζω ακόμα, εκόλλησεν τούτος ο ευλοημένος ο Ιούλης στο ημερολόγιο!


    Γιατί λες Αντίχριστε? Γιατί επηαίνναν γυμναστήριο ούλλο το χρόνο?


    @δε ρεστ: έσιετε ένα φραπέ τζερασμένο που την κορού που δεν φορεί μαγιώ/hot pants

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...