but you love every second of it!

Στην καλύτερη περίπτωση τα πόδια σου μεγαλώνουν ένα μέγεθος. Πρέπει να ξεφορτωθείς ούλλα τα παλιά σου παπούτσια τζαι να πιάσεις άλλα. Στη χειρότερη μεγαλώνει μόνο το ένα τζαι θέλεις ένα παπούτσι 38 τζι ένα παπούτσι 39. Μάντεψε τί έγινε στη δική μου περίπτωση.
 
Παίρνεις επιτέλους απόφαση ότι πρέπει να ξεφορτωθείς ούλλα τα ρούχα που ήταν λλίον στενά τζι ήλπιζες ότι κάποτε θα ξανάμπαινες μέσα. Τωρά γυρέφκεις τα πιο μεγάλα που σου έδωσεν κάποτε η μάμμα, ξαδέρφες, θείες τζι είπες "σιγά μεν φορήσω έτσι ρούχο!".
 
Σκέφτεσαι ότι ο αδιάκοπος τζι ήρεμος ύπνος ως το πρωί είναι φαντασίωση, whishful thinking, κάτι που κάμνουν στα έργα ή ο άντρας σου.
 
Τρώεις τρώεις χωρίς ντροπή, αιδώ τζαι τύψεις τζαι σκέφτεσαι ότι άτε ολάν! αφού εν το μωρό που θέλει εν τζι εν εγώ τζαι στο κάτω κάτω εν θέλεις ναν λιποβαρές το μωρό αλλά ναν ζουρτουλούι τζι υγιές - τζαι πάλε εν σε πείθεις καθώς χλαπακιάζεις ένα σάμμαρι για πρωινό.
 
Εν γιος αλόπως γιατί αshήμισες ή γιατί ομόρφυνες ή γιατί η τζοιλιά σου φκαίννει ολόισια μπροστά τζαι δεν ξεshειλά που τα πλάγια. Ή για τους ακριβως αντίθετους λόγους. Ή εν κόρη για τούτους ακριβώς τους λόγους! Οι μάντηδες δεν συμφωνούν πάντως τζαι δεν σου λαλούν ξεκάθαρα τί κοπελλούδι θα κάμεις τζι έννα σε φάει η αγωνία.
 
Μα εν μιτσιά η τζοιλιά σου/μα εν τζοιλιά τούτο οξά μπύρα? Τζαι να σκέφτεσαι άμπα τζι εν μεγαλώνει καλά το μωρό γιατί φαίνεται μιτσιά η τζοιλιά σου στους άλλους.
 
Μα να μεν στενοχωρκέσαι/αγχώνεσαι γιατί έννα φκει πάνω στο μωρό τζι εν μπορούν να σε θωρούν έτσι! Τζαι να σκέφτεσαι "εγώ φταίω που εσηκώστηκα που τα βραστά μου τζι ήρτα να σας δω παρόλο που ήθελα ξεκούραση τζι ησυχία τζαι βασικά να κάτσω σπίτι μου"
 
Να κάμνεις φαί μιαν φοράν την εφτομάν τζαι να καρτεράς μπράβο γιατί εν κατόρθωμα πλέον.

Nα σου λαλεί η μάμμα σου να έρτει να σε βοηθήσει να συγυρίσεις/καθαρίσεις τζαι να σκέφτεσαι ότι πρέπει να συγυρίσεις για να έρτει να συγυρίσετε γιατί αν δει έτσι το σπίτι σου, ποιός την ακούει!


ττου μπι κοντίνιουτ

 

6 σχόλια:

  1. Εμεγάλωσε το ένα σου πόι! Σίουρα πράματα! :) τούτο με το καθαρίσμα τζαι την μάμμα παθαίνω το τζαι χώρις να είμαι έγγυος! Πως πάει το μωράκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μια φορά που ήταν να ρτει η Μάνα μου , έφερα καθαρίστρια και μετά έφερα ττην Μάνα μου να ξανακαθαρίσει και έπαιζα το ότι εν ξιμαρισμένο το σπίτι,(Iβάνα:είσαι μια εσύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορώ να πω πείθεις με!

    είσαι η μόνη έγκυος που εν αηδίασα ή είπα λαλεί ψέματα

    μπράβο ρε

    μπορεί και επειδή εν σε θωρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα ένας λόγος για να μεν μείνω έγκυος. Αν μεγαλώσει είτε το ένα, είτε και τα 2 πόδια απλά εν θα βρίσκω παπούτσια. Έννα κυκλοφορώ με αντρικά αθλητικά μέρα- νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πε μου αλήθκεια. Εμεγάλωσε το ένα πόδι παραπάνω;;;; Τούτο με την καθαριότητα είχα το τζιαι γω. Που να δεις ακόμα ήντα γλιορκές έννα σε πιάσουν που έννα κοντέψεις στη γέννα και θα ετοιμάζεις τη φωλιά για το νέο μέλος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mikaella, mademoiselle,oh yes! Δοκιμάζω μπαλαρίνες, ακόμα τζαι το 39 στο ένα εν μικρό πλέον! Ευτυχώς υπάρχουν τα σάνταλα. Μα καμιά άλλη εν το έπαθε?

    Το μωράκι εν καλά νομίζω/ελπίζω...

    Moonlight το πρόβλημα είναι οι μπαλαρίνες, με τα σάνταλα τζαι τις μπότες περνάς...

    Αμαδρυαδα! τί! να! πω! Εν θα ήθελα να φτάσω ως τζαμαί... Λαλώ της εν την χρειάζουμαι τζαι κάμνω λλία λλία (πολλά λλία) όποτε μπορώ, ως τους 9 μήνες πέρκι ποσπαστώ. Εννοείται ούτε λόγος για επισκέψεις!

    Beatrix λαλούν ψέματα οι άλλες?





    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...