Εν Κιμωνής?

Ναι.

Σκέφτουμαι τόσα πολλά τελευταίως, ετάραξεν ο νους μου τζαι ότι σκέφτουμαι φκαίννει μου τη νύχτα που τζοιμούμαι. Κάτι όνειρα για καρκίνους (φταίει το Grey's Anatomy), για πρώην έρωτες, για φαγιά τζαι οτιδήποτε έσιει να με απασχολήσει χρόνια. Νιώθω πολλά τζι έντονα συναισθήματα στον ύπνο μου, ξυπνώ τζαι ξανατζοιμούμαι.

ΤΖΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ξυπνώ πριν το ξυπνητήρι! Ποιός? Εγώ που εμισούσα το ξυπνητήρι τζι έκαμνα συμφωνίες μαζίν του "αλλό 5 λεπτά" τζαι ποττέ δεν ευχαριστιούμουν τον ύπνο. Τωρά ξυπνώ που τες 6 τζαι πιέζω τον εαυτό μου να ξανατζοιμηθώ αλλό λλίο.

Προσπαθώ να περπατώ ίσια γιατί σε μια τιβι σειρά είπαν ότι καταλάβεται κάποια αν εν έγκυος που τον τρόπο που περπατά. Εν θέλω να περπατώ όπως την πάπια - ακόμα. Αν τζαι, άμαν το κάμνω επίτηδες αρέσκει μου. Βασικά, κάμνω πλάκες μόνη μου άμαν περπατώ, άμαν πάω να σηκωθώ, άμαν τρώω.

Θέλω παπούτσια καλά καθημερινά, λαλούν 4 πόντους σόλα-τακούνι εν το ιδανικό.

Τρώω τρώω τρώω τζαι ή γιατρός είπε μου να προσέχω γιατί έβαλα παραπάνω κιλά από ότι πρέπει. Άνοιξε τζαιρέ να πηαίννω περπάτημα.

Εν με πειράζει να τζίζουν πάνω στην κοιλιά μου φίλες, γιαγιάδες τζαι ξαδέρφες. Οποιοσδήποτε άλλος όμως να προσπαθήσει, ενοχλεί με.

Είμαι μια ομορκιά πιστεύκω έτσι. Δυσκολεύκουμαι λλίον να έβρω ρούχα κάθε φορά αλλά νομίζω είμαι δικαιολογημένη να ξεshειλώ ποτζεί ποδά. Τζι ο παπάς μου λαλεί ομόρφυνα αλλά εν προκατειλημμένος νομίζω. Αν εξαιρέσουμε τα νεύρα τζαι την έλλειψη ανεκτικότητας, τα άλλα λεπτά του 24ωρου είμαι γλυτζιά. Ειδικά αν μιλούμε για το μωρό.

Δεν έχω όρεξη να κάμω δουλειές, να μαειρέψω, να συγυρίσω (έννα μου πεις πότε είχα?) αλλά πάω σπίτι τζαι σωριάζουμαι στον καναπέ ώσπου να ποτζοιμηθώ. Τζαι θέλω συνέχεια αγκαλιές που τον άντρα μου.

Πραγματικά, εν που τες πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου! Πρώτη φορά με προσέχω τόσο!

Α, τζι εν ξαναπάω με τη μάμμα μου σε γάμο. Να φκαίννει στην πίστα για να μου πει να κάτσω.

Να δεις που την έβαλε πάνω η Ιβάνα επειδή χορεύκω καλλύττερα της.


 

8 σχόλια:

  1. :)

    Η περίοδος που ακολουθεί μετά τη γέννα, εν ακόμα πιο όμορφη!
    Ό,τι καλύτερο εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μανία για καθάρισμα θα σε πιάσει προς το τέλος που εν θα σώνεις, όπως έπαθα εγώ τωρά. Όσο για το πώς περπατάς, πώς σηκώνεσαι που τον καναπέ, ελάλε μου το η γιατρός και εν την επίστευκα αλλά εν κάτι που εν αποφεύγεται. Κι εγώ είχα τα πιο έντονα όνειρα στην εγκυμοσύνη, τέλια ζωντανά και παλαβά! Enjoy all of it, περνά τόσο γλήορα ο καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Toύτο που λέει η Joy εδιάβασα το κάπου, εν σαν να και η μάμμα προετοιμάζει την φωλιά για να δεχτεί το καλούδιν της:)) Enjoy Νίρι μου ούλλη τούτην την φάση, λεν εν η ομορφότερη στην ζωή μιας γυναίκας. Τζιαι κόρη να τζιοιμάσαι γιατί ακούεται ότι εννα πέσει πολλήν ξενύχτι μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α έτο καλέ το σχετικό ποστ. :)
    εύχομαι να περάσει όλος ο καιρός όμορφα και καλά και να συνεχίσεις να προσέχεις τον εαυτό σου τόσο και να ξεκουράζεσαι να μαζεύεις δυνάμεις.

    παπούτσια νομίζω έννα βρεις εύκολα, εν τζαι σχετικά της μόδας το χαμηλό τακούνι οπότε βρίσκεις όμορφα σχέδια, τζαι λογικά έννα βρίσκεις τζαι πλατφόρμες που εν ακόμα πιο άνετες.
    για ρούχα και ιδέες κλπ, ρίξε μια ματιά και στο μπλογκ της ohjoy, εν τζαι τζείνη στις αρχές τζαι όσο να'ναι πιάνεις ιδέες (i would δηλαδή)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μερσί ίνβικτε, αναμένομεν με ανυπομονησία!

    aenima απολαμβάνω απολαμβάνω! :)

    moon ξεκουράζομαι, παπούτσια όμως εν βρίσκω, εν ούλλα μπαλαρίνες ή φλατ σάνδαλα τζαι πλατφόρμες εν επικίνδυνο να φορώ άμπα τζαι ππέσω χαμαί... το ενδιάμεσο τακούνι που θέλω δεν το ήβρα ακόμα

    πρας κι εγώ το ίδιο εύχομαι, μερσί! :)

    νεράιδα i do enjoy (maybe a bit too much) χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...