Βαλεντινίαση

Το σημερινό μου πρόβλημα έχει ως εξής:

Ποττέ δεν ήμουν φαν του Βαλεντίνου. Κάθε χρόνο μαύρος τζι άραχνος όπως τζι αν τα κατάφερνα. Πέρσι όμως έδωκεν μου αφορμή να γνωρίσω το Δώρο τζαι φέτι να γιορτάζουμε ένα χρόνο μαζί. Και που λες (ευτυχία...) είπα να δώσω μέρος στην οργή τζαι να τον γιορτάσω δεόντως φέτος. Έτσι έψαξα να έβρω free e-cards για να στείλω του Δώρου μου. Εν ούλλες ολοκότσινες, με καρδούλες, λουλούδια, αγκαλιές και λαβ σονξ... Επροβληματίστηκα, εν ούλλες κλισέ τζαι στημένες... Τζαι πόσα να καλύψει, τί να σου κάμει μια κάρτα...

Που ξαναλές, η μια κατηγορία καρτών εν τζείνες ούλλες με τες αγκαλίτσες/φιλάκια/καρδούλες/σκυλάκια...
Ότι πιο χαριτωμένο που προσωπικά πιάνω διαβήτη με τόση ζάχαρη. Απορώ αν πραγματικά αρέσκουν έτσι καρτούες σ' έναν άντρα, αν χαμογελά πραγματικά ή που αμηχανία. Not my style.

Η άλλη εν τζείνες που γράφουν "I love you foreverandever/always yours/always in my mind/I love you more than words can say" κλπ.
Σοβαρά, τούτα θεωρώ το μεγάλη μπουρδίαση. Το να λαλείς "αγαπώ σε" εν πολλά μεγάλη κουβέντα που μόνη της. Πόσο μάλλον να λαλείς αγαπώ σε για πάντα και πάντα και αιώνια και πιο πολύ πεθαίνεις. Που σήμερα ως αύριο δεν ξέρεις τί θα συμβεί. Μπορεί να πάθεις κάτι, εσύ ή ο άλλος... Μπορεί να τσακωθείτε, να έρτουν τα πάνω κάτω. Είσαι σίουρη/ος ότι έννα τον/την αγαπάς πάντα? Ένα παράδειγμα για να σε πείσω: Αν σε απατήσει, έννα τον/την αγαπάς? Καλλύττερα να του γράψεις "θα σε αγαπώ μέχρι να μου φταίξεις". Έτσι, απλά τζαι σταράτα. Εμείς εμάθαμεν να αγαπούμεν τζείνους που μας αγαπούν μόνο τζαι για όσον μας βολεύκει εμάς. Forever τζαι πελλάρες. Μεγάλον βούκκον φάε...

Η τρίτη κατηγορία εν τζείνες με τα "You are perfect for me/I am so lucky I found you/I can't live without you...".
Τούτες οι κάρτες εν φοϊτσιάρικες. Κομπλεξικές τζαι αμάναμου αν σε χάσω θα χαθώ, δεν αναπνέω, δεν τρώω, δεν κάμνω μπάνιο, δεν υφάρχω χωρίς εσένα. Είσαι το φως της ζωής μου, η κόρη του μμαθκιού μου, το σμάλτο των δοντιών μου, η αιμοσφαιρίνη του γαίματος μου, το άλλο μου ανάμισι.
Τζαι τελικώς είσαι κάτι που χρειάζομαι για να γίνω εγώ κάτι. Άκρως εγωιστικό.

Τέλος, εν η κατηγορία "I believe in you and me/ I am grateful that I met you"... E, πάει τζαι να 'ρτει. Εν πιο ήπιες, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις, φαίνουνται χλιαρές αλλά τουλάχιστον λαλείς τι νιώθεις τζι εν περιπαίζεις τον άλλο.

Α, τζαι φυσικά οι κλασικές "be my valentine/you are my valentine/my valentine is you/my you valentine be is..." Όπως τες ασκήσεις "rephrase" που εκάμναμε στα αγγλικά 101. Τί σημαίνει είσαι ο βαλεντίνος μου? Φαντάστου τωρά ένα δίμετρο γομάρι βαρύ κι ασήκωτο, να του πεις είσαι ο Βαλεντίνος μου. Εν τον έκαμες, με μια λέξη, μισό μέτρο στρουμπουλό φτερωτό χαζοχαρούμενο? Λλίος σεβασμός εν βλάφτει. Πε του είσαι η αγάπη μου. Α, τζαι να το εννοείς.


Απογοητεύτηκα... Εν με εκφράζει καμιά. Τζαι εν καλά να προσέχουμε να μεν λαλούμεν μεγάλες κουβέντες. Να πούμεν αγαπώ σε τζαι να το εννοούμεν τη δεδομένη στιγμή τζαι να θέλουμεν να διαρκέσει για όσο το δυνατό παραπάνω τζαι να το προσπαθούμεν τζιόλας. Για να το φιλοσοφήσω παραπάνω, εν πιο καλά να το δείχνουμε, οι πράξεις μετρούν πιο δυνατά. Τζαι φυσικά, η πραγματική αγάπη εν έσιει ημερομηνία λήξης. Ο λήξης όμως έσιει.



Τελικά έστειλα του μιαν με shυλλούθκια. Γουφ


Update: Είμαι περίεργη: Τί θα έγραφες εσύ πάνω στη Βαλεντίνικη κάρτα για το αμόρε σου?
 

6 σχόλια:

  1. "θα σε αγαπώ μέχρι να μου φταίξεις"!! Πού υπογράφουμε;;


    yeh yeh η αγάπη εν ανιδιοτελής τζιαι αγαπούμεν τον άλλο no matter what

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sikeeeeeeeee έλα πίσω. Έβαλα update, τί θα έγραφες εσύ?

    Τζαι ο κάθε εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εν σε λαλούν Βαλεντίνο αλλά να ζήσεις. That´s an order"

    blah.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, με λίγη έρευνα σου βρήκα καταπληκτικές κάρτες!

    1. Valentine Dictators
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2668074_700b.jpg

    2. Η ειλικρινής κάρτα
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6447663_700b_v1.jpg

    3. Αν θέλεις γράψε του αυτό το στοιχάκι, δεν νομίζω να θέλει να πει όι
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6561748_700b.jpg

    4. Σόρρυ, αλλά ήταν να φυρτώ αν μου έδινεν ο φίλος μου έτσι κάρτα
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6555836_700b_v1.jpg

    Ελπίζω να σου άρεσεν καμιά. Πιστεύω ότι η καλύτερες κάρτες εν τζίνες με χιούμορ παρά με κλισέ ερωτόλογα. Το Be Mein και τζίνη του Marx εν οι αγαπημένες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς αυτά που σκέφτομαι όταν ψάχνω κάρτες! Μεγάλες κουβέντες, ποιος αγοράζει τέτοιες μαλακίες; Αν αύριο χωρίσουμε πόσο γελοία θα φαίνονται όλα αυτά κλπ!
    Στο τέλος αγοράζω κενές και γράφω ότι μου κατέβει. Θα κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sike, douze points!

    Cat, εγέλασα, πολλά πετυχημένες!!! Συμφωνώ για το χιούμορ... Θενξ! Έδωκες μου ιδέες...!

    Βρέντα, πάλε συμφωνούμε! Τζαι πάλε, σκέφτουμαι ότι τα πο΄λλά λόγια είναι φτώχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...