... τζι εν φτάνω.

Θέλω να φιλήσω την τζοιλιά μου τζι εν φτάνω.

Για τις εγκυμονούσες (στη Λευκωσία και όχι μόνο), έσιει σεμινάρια στο Μακάριο κάθε Πέμπτη στις 5:00 μ.μ. και μια φορά το μήνα γίνεται σεμινάριο σε κάθε επαρχία νομίζω από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού. Ιδού η σχετική σελίδα με πληροφορίες.

Αν ξέρει κανένας/καμιά κανέναν άλλο σεμινάριο να μιλήσει τώρα or forever hold their piss. Καλά, γίνεται τζι αύριο.

Κατά τα άλλα οι καούρες δεν με αφήνουνε να κοιμηθώ στις Πλάτρες. Ούτε σπίτι μου. Ούτε πούποτε. Ουδεπόποτε. Αυτό για την καϊσιά που διερωτάται αν ούλλες οι άλλες περνούν καλά. Δεν έχω  άλλο παράπονο όμως, αλόπως φυλάει μου τα για τον έξω-που-την-τζοιλιά-κόσμο. Χαλάλι.

Έσιει τόσα πολλά να πεις για τούτη την περίοδο της ζωής σου, τζαι πάλε δεν θα φκουν στο γράψιμο όπως τα νιώθεις. Έννεν ούλλα γλυκανάλατα, έννεν ούλλα εκνευρισμένα, εν ένα μείγμα περίεργο, όπως εν τούτη η φάση ούλλη. Εν θα πω τα τετριμμένα, έννα πω για το αίσθημα της σκυλίασης τζαι προστατευτικότητας του οργανισμού/τζοιλιάς σου που αρκέφκεις να αποκτάς, δηλαδή μπορεί να σκοτώσεις τον καπνιστή δίπλα σου που σε θωρεί τζαι δεν τον κόφτει τζαι ππουφφουρίζει ανελέητα, την κυράτσα που δεν σου διά τη θέση της στο σούπερμαρκετ/εκκλησία/σειρά, τον πελλοδηγό που πάει όπως θέλει τζαι διακινδυνεύεις εσύ, γενικά τον οποιονδήποτε δεν σέβεται τζαι δεν καταλάβει ότι έσιεις κάτι πιο ευαίσθητο που βρέφος μαζί σου τζαι το παραμικρό μπορεί να το βλάψει. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις εσύ. Ξέρεις ότι έχεις όλα τα δίκια να κάμεις καφκάν αλλά εν το κάμνεις γιατί εν αξίζει τον κόπο, έτσι απλά φέφκεις εσύ που το κκαφέ, καρτεράς υπομονετικά στη σειρά, βάλλεις το σταυρό σου συνέχεια σαν οδηγάς να μεν σου τη φέξει κανένας... Τζαι βασικά ανυπομονείς να μπεις σπίτι σε κάθε περίπτωση. Για να απλώσεις πέρκι ξιφουσκώσουν τα πόθκια σου τζαι ποκάτσουν οι καούρες, για να πασπατεύκεις την τζοιλιά σου τζαι να χαμογελάς, για να νέφκεις του άντρα σου κάθε φορά που κυμματίζει η τζοιλιά σου να προλάβει να το νιώσει!

Θέλω να φιλήσω την τζοιλιά μου τζι εν φτάνω.




 

8 σχόλια:

  1. :)
    άρεσε μου πολλά ο τίτλος.

    λλιην υπομονή τζιαι εννα φιλήσεις το πλασματούδι που εν μέσα στη τζοιλιά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *or forever hold their piss* χαχαχαχαχα
    Μάνα μου σας ρε όμως . Εγώ από ό,τι φαίνεται έννα είμαι η μουρμούρα της παρέας :-)
    Για σεμινάρια τωρά άκουσα ότι στην κλινική ΙSIS έχει καλά αλλά έννα σου πω σίουρα άμαν τα δοκιμάσω τέλος της εβδομάδας. Και ψάχνω να βρω αναπνοού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'their piss' χαχαχαχαχα Θεά!!! Να παρακολουθείς τούντα σεμινάρια, καλά κάμνεις. Εν πολλά βοηθητικά κατά τη γνώμη μου. Εν έχανα εγώ. Αγαπημένα του ΠΣΜΘ. Τζιαι τούτα στην ISIS που λαλεί το Καϊσίν πρέπει να εν πολλά καλά. Εν τα επρόλαβα εγώ γιατί εγέννησα και μετά εξεκινήσαν, αλλά αν κρίνω από το προσωπικό (γιατρούς, μαίες, doula κλπ κλπ) μάλλον θα αξίζει τον κόπο. Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. or forever hold their piss χαχαχαχα τέλειο. Ξέρω ένα τόπο που κάμνουν γιογκα για την εγκυμοσύνη και βοηθά είπαν μου πολλά κατα την διάρκεια του τοκετού. Πάντως η κουμέρα μου που εγέννησε τέλεια φυσικά (χωρίς επισκληρίδιο) είπε μου ότι εβοήθησε την. Ενδιαφέρεσαι να σου στείλω?? Εννα σου στείλω έτσι και αλλιώς!!!χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορούδες εγκυμονούσες και του μπι εγκυμονούσες αυτό είναι το λινκ που σας έλεγα. Έχει και pregnancy yioga!!!!

    http://www.life-centre.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε τούτο που λαλεί η Αμι επία εχτές που ήταν το πρώτο μάθημα, εννεν σεμινάριο όμως εν απλά γιόγκα. Λεν ότι βοηθά αλλά εννα καρτερώ να δω και τι παιζει στην ΙSIS και μετά να αποφασίσω που θα γραφτώ. Ηταν καλά πάντως, άρεσεν μου. Δυστυχώς δεν έχει πιλάτες για έγκυους που θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί το γιόγκα με το πιλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. me no like yioga... έννα κάμω όμως τις αναπνοές (καισίν στέλλω σου το τηλέφωνο της κοπέλας) για να ασκομαχώ όπως πρέπει κατά τη διάρκεια του τοκετού ελπίζω
    και θα κάμνω χορούς, κολύμπια, περπάτημα, yeah baby
    έννα τα κάμω (shιόνι) ούλλα

    τούτα στην ISIS πληρώνεις τα? τί σεμινάρια είναι?
    και αναιρώ το forever hold your piss για να μεν χαλάσουμε τα νεφρά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει πιλάτες για εγκύους καλό....Έκαμνα ως 7 μιση μηνών περίπου και ηταν όλα τα λεφτά. Κι εβοήθησε κιόλας. Αν θέλετε info μεηλάρετε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...