ό,τι πιστεύκω πως χρειάζεται

Πρέπει να είμαι το πιο ό,τι-πιστεύκω-πως-χρειάζεται-άτομο έβερ.

Η μνήμη μου συγκρατεί τα αυστηρώς απαραίτητα. Κάποτε εθυμούμουν και φάτσες (όι ονόματα, όι τηλέφωνα), τωρά πλέον ούτε φάτσες συγκρατώ. Αν σε είδα 2-8 φορές στο παρελθόν, πάει, εξίχασα σε. Όι εσκεμμένα, σημείωσ' το σε παρακαλώ.

Οι δουλειές μου είναι να κάμω τα αυστηρώς απαραίτητα. Δηλαδή, θα κάμω τζείνα που θεωρώ ότι πρέπει, αν μου δώσεις τζι άλλα απλά να ενημερωθώ χωρίς να πρέπει να κάμω κάτι, εν θα τα κάμω. Ή θα ενημερωθώ όταν έχω χρόνο και διάθεση.

Στο σπίτι το ίδιο. Εν θα καθαρίσω που γωνιάς τα συρτάρια, θα πετάξω ότι πρέπει τζαι φαίνεται, αν δω ξιμαρισιά θα την καθαρίσω, αλλά δεν θα κάτσω να φκάλω ούλλα τα πιατικά τζαι τα κατσαρολικά να καθαρίσω τις γωνιές των αρμαρκών. Παράθυρα θα καθαρίσω που πάνω το γυαλί, εν θα κάτσω να τα φκάλω για να καθαρίσω τα αυλακούθκια με χούβερ, με νερό, με μπατονέτες whatever. (Γι αυτό γυρέφκω τον κύριο Πανίκο που τα τζάμια. Μάνα ακούεις? Θέλω το τηλέφωνο του.)

Στο διάβασμα μου πάλε ήμουν έτσι. Δηλαδή εθκιάβαζα τα βασικά, οι λεπτομέρειες εν με ενδιαφέραν, τζείνα που εθεωρούσα ότι δεν εχρειάζετουν να τα ξέρω, δεν τα εθκιάβαζα.

Ούτε τα άτομα που ξέρω ασχολήθηκα ποττέ να τα μάθω σε βάθος, έξερα μόνο όσα μου ελέαν ή όσα άκουα ποτζεί ποδά. Ήμουν τζαι στραβάδι, σε 1-2 περιπτώσεις επεριπαίζαν με τζι εν το έπαιρνα χαπάρι. Τζαμαί επικκαρίστηκα τζι εκατασκόπευσα για να μάθω το βαθμό του περιπαιξίματος... Και πάρτην κάτω τη neerie. Εν πειράζει, έπαθα τζι έμαθα.

Τζαι φυσικά ποττέ εν πάω κάπου στην ώρα μου. Το πιο κλασικό μου χαρακτηριστικό.

Μόνο με 1-2 θέματα αλόπως ασχολήθηκα σε βάθος τόσα χρόνια που με ξέρω, τζαι τούτο επειδή με ενδιαφέραν πολλά τζι ήθελα να ξέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Τζαι τούτο πάλε με τις φάσεις μου.


Ακούω για άλλους/άλλες που εν μανιακοί με καθαριότητα, τελειομανείς, να τα κάμουν ούλλα όπως "πρέπει", να τελειώσουν στην ώρα τους, να φτάσουν κάπου στην ώρα τους τζαι μέσα μου θαυμάζω τους. Αλλά εν θα μπορούσα ποττέ να είμαι όπως τζείνους/τζείνες. Τωρά που το σκέφτουμαι, εν ούλλοι που ξέρω αλόπως έτσι, εκτός που εμένα.

Ας πούμε, τωρά ετοιμάζω κάποια πράματα του μωρού, πιάννω λλία ποτζεί ποδά, ακόμα δεν ξέρω τί ακριβώς λείφκουμαι τζαι λαλούν έπρεπε να είχα ήδη έτοιμα. Τζαι δεν αγχώνουμαι τζαι νευριάζω που αγχώνουνται άλλοι.

Σοβαρά, έχουμε πολλά πράματα για να αγχωνούμαστε στη ζωή, εγώ αρνούμαι να αγχωθώ για να τελειώσω κάτι στην ώρα που "πρέπει" ή με τον τρόπο ακριβώς που "πρέπει". Εξάλλου, το πρέπει του καθενός εν υποκειμενικό. Θα σε ακούσω, θα σε λάβω υπόψη, θα κάμω ότι μπορώ να σε ευχαριστήσω, αλλά ως τζαμαί που δεν θα ζοριστώ τζαι να φκω που τη ζωή μου.

Ξέρω, πάλε καλά που με ανέχεστε.  Είπαμε, θαυμάζω σας.

 

5 σχόλια:

 1. Όταν ήμουν έγκυος ερωτούσαν με που τον 6ο μήνα "μα εν τα εγόρασες ούλλα; Εν έσασες τη βαλίτσα ακόμα;" . Ετέλειωσα τη βαλίτσα την νύχτα πριν σπάσουν τα νερά μου :). Και ούτε εγώ είμαι μανιακή της καθαριότητας, όμως λίο πριν γεννήσω έπιασε με μια μανία να συγυρίσω και να καθαρίσω τα πάντα που γωνιάς. Τωρά επέρασε μου! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τούτο με την γέννα άκουσα το και που άλλες εγκυμονούσες. Ονομάζεται nest syndrome και εν η ανάγκη της μάνας να φτιάξει την "φωλιά" της εις αναμονή του παιδιού της. Εγώ το βρίσκω πολλά όμορφο

   Διαγραφή
 2. Νίρι μου μακάρι να ήμουν χαλαρή όπως και εσένα. Πάσχω από διάφορες μορφές ocd, είμαι ας πούμε πάντα στην ώρα μου στα ραντεβού, βρίσκω τα ρούχα και εσώρουχα μου που την προηγούμενη μέρα που εννα πάω δουλειά, ελέγχω 500 φορές τις πρίζες πριν να ξαπλώσω (τούτο εν τζιαι λόγω βέβαια ατυχημάτων που είχα μια και κάκτος) και πολλά άλλα. όλα δωρο από το πρηξιό της grande Aμαδρυάδας. Κατα τα άλλα εν το έχω με αρχειοθετήσεις και κόλλες γενικά και γράφω απαίσια γράμματα και εν με κόφτει. Κάμνω τεράστιες λίστες με to do list και γενικά βασανιζουμαι. Χίλες φορές να μουν όπως και εσένα

  υ.γ Τούτα ούλλα σε βελτιωμένη μορφή Btw, παλιά ήμουν χειρότερη, ας πούμε έκαμνα το σπίτι που γωνιάς μέρα παρα μέρα, τωρά εκείνο επέρασε μου , thank GOD

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ladies, keep rocking!
  Όπως τζι αν το κάμνετε, είσαστε μια χαρά!
  Εμέναν ενοχλεί με άμαν μου την λαλούν οι άλλοι που είμαι έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Neerie μου, Ιβανούδα μου,
  ελπίζω να είσαστεν καλά τζιαι οι...τρεις;
  εν ηξέρω αν εγέννησες, αλλά επειδή έσιει τζιαιρό να σε δούμε, θέλω να ελπίζω πως εν ούλλα καλά!

  χχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...