Ανάλυση αποτελεσμάτων του τεστ

Επειδή η Neerie δεν κατάλαβε το σκεπτικό Ιβάνας και ότι η ποσότητα Α/Β/Γ/Δ δεν μετρά στην ανάλυση, σημειώστε τους βαθμούς σας ανάλογα με την απάντηση που δώσατε στην κάθε ερώτηση:

 Ερ. 1 Ερ. 2 Ερ. 3 Ερ. 4 Ερ. 5 Ερ. 6 Ερ. 7 Ερ. 8 Ερ. 9 Ερ. 10 Ερ. 11 Ερ. 12
α 1 2 2 1 2 0 0 0 1 0 2 1
β 2 0 1 2 0 1 2 2 2 1 1 0
γ 0 1 0 0 1 2 1 1 0 2 0 2


Εντάξει? Ωραία.
Αν απαντήσατε κάπου (δ) περιμένετε μέχρι το τέλος.
Τώρα προσθέστε τους βαθμούς και προχωρείστε με δική σας ευθύνη.


Αν έχετε βαθμούς 0-8:
Καταρχήν έπρεπε να ντρέπεστε. Κατά δεύτερο εσείς θα επιβιώσετε, είστε κάτι σαν τις κατσαρίδες χωρίς όμως την απαίσια μορφή. Η αδιαφορία σας και η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής αλλά και την καθημερινότητα είναι εκνευριστική και αφοπλιστική. Οι θαυμαστές σας είναι πολλοί, οι φίλοι σας παροδικοί και συχνά σας κοροϊδεύουν αλλά κατά βάθος ζηλεύουν την ανεμελιά και το σφικτό σας μαγουλάκι. Προκαλείτε εμφράγματα στους άλλους που σας περιμένουν με τις ώρες και όταν επιτέλους εμφανιστείτε είστε ντυμένοι για παραλία και έχετε αφήσει σπίτι αυτό που σας ζήτησαν να φέρετε. Είστε αυτοί που οδηγούν με 30χ/ω σε ώρα αιχμής, δεν κορνάρετε ποτέ, δεν κρυώνετε ποτέ, είστε μπακούρι από επιλογή και τα παιδιά σας λατρεύουν. Εσείς όχι. Δεν θα γεράσετε νωρίς, και κάποιες φορές στη ζωή σας θα απορήσετε γιατί μένετε συνέχεια μόνος/η. Θα σας περάσει όμως γρήγορα με τρεις μπύρες. Μπροστά στον καθρέφτη σας. Δεν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, το πολύ πολύ να αλλάξετε τη μια σας κάλτσα με την άλλη.


Αν έχετε βαθμούς 9-16:
Δεν τα πάτε καλά με τις ισορροπίες στη ζωή σας. Ευαίσθητοι και αναίσθητοι ταυτόχρονα, με συνεχείς αλλαγές στη διάθεση, στις απόψεις και με σοβαρές ενδείξεις για διπολική διαταραχή - που όμως δεν έχετε, συχνά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε αν θα φάτε χάμπουργκερ ή πανακότα. Κρατάτε αρχείο με όσους σας πλήγωσαν και θα το πάρετε μαζί σας στον τάφο. Τσακώνεστε δημόσια για το πάρκινγκ που σας έπιασαν και σπίτι έχετε 9 ερμάρια με ρούχα δικά σας και 1 του/της συντρόφου. Είστε πολύ δημιουργικοί και μεθοδικοί και αν σας ανατεθεί κάτι που σας αρέσει διαπρέπετε και εκπλήσσετε όλους αλλά κυρίως τον εαυτό σας! Μπορείτε να παραμείνετε απόλυτα ψύχραιμοι στην είδηση κάποιου θανάτου αγαπημένου σας προσώπου αλλά πλαντάζετε στο κλάμα όταν βλέπετε ένα νεαρό με σύνδρομο Τουρέτ να τραγουδά στο X-Factor. Είστε δυνατοί και δεν το ξέρετε, είστε ξεροκέφαλοι και δεν το πιστεύετε όταν σας το λένε αλλά αν κάποιος σας μειώσει γίνεστε θηρίο. Μπροστά στον καθρέφτη διορθώνετε τον καθρέφτη. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο όμως είσαστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε. Εγγράφεστε στην Avaaz για να υπογράφετε petitions και να κάνετε έτσι τη διαφορά.


Αν έχετε βαθμούς 17-24:
Όλα γύρω σας γυρίζουν. Επειδή όλοι σας θαυμάζουν κι επειδή ως συνήθως έχετε πιει τον Ατλαντικό. Πριν πιει ο Ιωαννίδης το Βόσπορο, ναι, ακόμα κι αυτός σας μιμήθηκε. Πίνετε για ξεχάσετε πως ότι κάνετε είναι μάταιο γιατί ποτέ δεν θα καταλάβουν οι κοινοί θνητοί πως είστε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί! Όσοι ελάχιστοι το καταλαβαίνουν είναι κόλακες και τους σιχαίνεστε. Είστε απόλυτοι, εσείς θα φτιάχνατε τον κόσμο καλύτερο αλλά ευτυχώς που δεν σας ανατέθηκε το project γιατί πάλι κανείς δεν θα καταλάβαινε το μεγαλείο σας και τσάμπα θα κουραζόσαστε για τους άλλους. Είστε πανέμορφοι, πανέξυπνοι και παρεξηγημένοι. Είστε ψυχάρες και δεν αφήνετε κανένα να το δει γιατί θα σας πληγώσουν για δεύτερη φορά. Όλα σας τα λάθη τα κάνετε μόνο μια φορά. Ό,τι αναλάβετε το φέρνετε εις πέρας με απρόσμενη επιτυχία-για τους αντίζηλους σας. Σας κάνουν βουντού κάθε μήνα και τίποτε δε σας πιάνει. Όταν επιτέλους (γι αυτούς) τρακάρετε, φταίτε και σας πληρώνουν αποζημίωση την οποία θεωρείτε λίγη και αγοράζετε 40 σακούλες σκυλοτροφή. Κανένας καθρέφτης δεν μπορεί να αποτυπώσει πλήρως την τελειότητα σας. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο και δηλητηριάζετε όσους διαφωνούν. Όταν βλέπετε ότι πάλι δεν αλλάζει κάτι αλλάζετε την κόμμωση σας.



Αν απαντήσατε (δ) στην ερώτηση αρ. 10 τότε αυτόματα μετατίθεστε στην πρώτη κατηγορία.
Αν απαντήσατε (δ) στην ερώτηση αρ. 11 είστε αποκύημα της φαντασίας μας, κολλητός/ή του Άγιου κοκακολαβασίλη και της Νεράιδας του Δοντιού.


Ιβάνα προειδοποιεί: Μην πάρετε στα σοβαρά τις πιο πάνω αναλύσεις γιατί Ιβάνα μπορεί να κάνει και λάθος.







9 σχόλια:

  1. επέταξα την κολλούα με την αναλυτική βαθμολογία. αλλά πάντα φκαίνω το μεσαίο. θκιεβάζοντας τα δικά σου, πάλε είμαι το μεσαίο :-)))

    τέλειες αναλύσεις φρεντ :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. haha ji egw epetaksa tin kolloua, but you got me at Avaaz :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουφ η Ιβάνα εν υπερβολέας, σκληρή τζαι το τεστ της έννεν πλήρες.
    Τζι εγώ είμαι στη δεύτερη κατηγορία αν της βάλω φτιν
    :)

    Sike το Avaaz ήταν τζαι για μένα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα ειχεν 1-2 που εν με εκάλυπταν οι επιλογές αλλα οτι τζαι να απαντουν παλε πέφτω στο μεσαίο. Σε μερικα καπως εχει ενα δικαιο τζαι σε αλλα καμια σχέση. Ηταν ομως ενα ευχαριστω μπρέικ ετσι θενξ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν τζι εν επιστημονικό το τεστ, Δρ :)
      πάλε καλά που εκούτσισεν τζαι τίποτε :)

      Διαγραφή
  5. Πολλά ωραίο κουίζ :)
    Εσκόραρα 15 - και πιστεύω έππεσες μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επέταξα τζιαι εγω την κολλούα. άτε τωρά..τζιεεγώ είμαι το μεσαίο. διπολική προσωπικότητα μάνα μου, τι να πει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη ... αλλά... μόλις με είπες... ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

    Εν ημπόρωωωω εν ημπόρωωωωωωωωωωω... πούντην μπύρα μουυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Αν απαντήσατε (δ) στην ερώτηση αρ. 11 είστε αποκύημα της φαντασίας μας, κολλητός/ή του Άγιου κοκακολαβασίλη και της Νεράιδας του Δοντιού.

    Νεράιδα των Αστεριών αυτοπροσώπως!
    Ξέχασες ότι έχω κολλητή το Ξωτικό του Ουράνιου Τόξου
    και προστάτη ένα Μαύρο Μονόκερο ( Μορμόκιεεεεεεεεεεεε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζιαι γω είμαι κατσαρίδα! Πάω να πιώ 3 μπύρες να μου περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...