ύπνο

"Οι κούρσες δεν σ' αφήνουνε να κοιμηθείς στις Λευκωσίες "
"Η σκνίπα τσιμπάει πάντα τρεις φορές."

Δύο ταινίες που με βαστούν άυπνη τις τελευταίες νύχτες, εν με κανούν τα άλλα μου.

Γιατί οι σκνίπες δεν εκαταλάβαν ακόμα ότι επέρασεν το καλοτζαίρι? Να μεν συχνάζουν στα σπίθκια τζαι να παν να έβρουν καμιάν πισίνα, κανένα έλος, κανένα παχύδερμο που δεν νώθει τζαι δεν φκάλλει τρισδιάστατες παμπούλες κάθε φορά που τσιμπούν?

Θέλω ύπνο.

Εν τω μεταξύ σοβαρά, κάθε σκνίπα που κάθεται πάνω μου τσιμπά με τρεις φορές. Εν παρατηρημένο τζαι υπολογισμένο, τα τσιμπήματα μου εν διαιρέτες του 3. Τζαι τα αντισταμινικά φίλοι μου κολλητοί. Όταν ξεκουραστώ θα το φιλοσοφήσω τζι άλλο.

Θέλω ύπνο.

Τζαι η αστυνομία τί κάμνει? Γιατί δεν πιάνει τους κουρσάρους που πελλανίσκουν κάθε νύχτα να τους βάλει ττερπιέ? Αφού ακούει τους που φακκούν γυρούς, μάλλον ξέρει τζαι ποιοί είναι, γιατί παίζει πελλόν? Να φκω εγώ να τους θυμώσω? Οξά να στρώσω πινέζες μες το δρόμο?


Έπήα ράλλυ προχτές είπα σου? Μα ήταν πολλά ωραία.
Ενημερώνω σχετικά την Ιβάνα:
- Είμαι στο ράλλυ!
- Και τί κάνεις εκεί?
- Παρακολουθώ τους ραλλίστες, εσύ τί λαλείς? Εν πολλά ωραία! Χάνεις!
- Εγώ χάνω? Δεν θα πήγαινα στο ράλλυ που να μου το ζητούσε ο Μπρατ. Πιτ. Και να γίνω σαν κουραμπιές ή αλευρωμένη μαρίδα από τη σκόνη.
- Υπερβάλλεις. Εν παθαίνεις τίποτε με λλίην σκόνη. Έτο είπα να γίνω συναρπαστική, να βάλω λλίο χ(ρ)ώμα στη ζωή μου.
- Στη ζωή σου και στη μούρη σου! Να σου πω... Έχω κάτι λουλούδια να φυτέψω... Έλα μετά από εδώ. Να αντιναχτείς και να φύγεις! Χαχα!
- ...
- Τί λέω... Μονοκατοικία κτίζω με το χώμα που θα έχεις πάνω σου! Έλα και θέλω να μετακομίσω!

:/

 

4 σχόλια:

 1. Χτυπούν σε ύπουλα που ούλλα τα μέτωπα Νίρι!
  Μεγάλο κακό οι σκνίπες. Που είναι το κράτος;!

  Εγώ την Ρωσίδα αγαπώ την. Εν ο μάστρος της ατάκας. ήταν να με μάθει ελληνικά. τωρά πρέπει να την υπομένεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξύδι, ξύδι εν αποτελεσματικό για τα κουνούπια. Βάλε σε ένα βαμβάκι και βάλε το δίπλα σας. Την πρωτη μέρα βρωμεί μετά εν θα έχει προμπλεμ. Για τους ραλλίστες της γειτονιάς σου σποντούδεςή βάλε την Ιβάνα να βγκει έξω να τους δειχτεί!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα επίες ράλλυ;;;;;;;;;;;;;; Όου μάι...Για τες σκνίπες πρέπει να κάμεις Τρωϊκό Πόλεμο για να τες εξαλείψεις. Δεν λέει αλλιώς. Όσο για τες μεταμεσονύχτιες κούρσες των ροκώλων μια λέξη θα σου πω μόνο......ωτοασπίδες. Ζω υπέροχα με αυτές. Υποφέρω μακριά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δεσποσύνη όπως τα λαλείς, όπως έστρωσα τζοιμούμαι!

  αμαδρυάδα θα δοκιμάσω το ξύδι, πέρκι κάτσουν τζαι τα νεύρα μου :)
  εν το εσκέφτηκα να τους δεικτέι η Ιβάνα, να παν ποτζεί να της κάμνουν κόρτε να την πελλάνουν!

  Lucrezia μα πώς τζοιμάσαι? εν γυρίζεις ποτζεί ποδά? εν σε ενοχλούν? εν ππέφτουν? εγώ καλά καλά εν ανέχουμαι τα headphones μες τα αυτιά μου, όι να βάλω ωτοασπίδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...