μουγιούι

Θέλω να πιάσω φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Στο στέκι από το οποίο έπιανα συνήθως, μέχρι πρότινος δεν είχα παράπονο εκτός που το ότι η κοπέλα η πρωινή έβαλλε μου πιο λίγο χυμό μες το ποτήρι που την απογευματική. Η απογευματινή εφούλωνε μου το. Ίδια τιμή ο χυμός πρωί-απόγευμα εννοείται.

Πρόσφατα επιάσαν άλλη κοπέλα πρωινή. Έπιασα που κοντά της δύο φορές. Και τις δύο φορές είχε ένα μουγιούι μέσα μικρό. Την πρώτη φορά που το είδα είπα άτε, φκάρτο μουγιούι τζαι πιε τον εν θα πάθεις τίποτε, εν νέα, δως της chance. Τη δεύτερη φορά ξανά μουγιούι μέσα. Ξαναφκάρτο ξαναπιέ τον εν πρωτεϊνη. Ήπια το μισό, όσο το εσκέφτουμουν αηδίαζα. Ναι ξέρω, σιγά το πράμα, άλλοι σε άλλες χώρες πίνουν χωματσιές για να επιβιώσουν, εσύ τί έννα πάθεις? Εν τον ήθελα ρε παιδί μου.

Τωρά θέλω ξανά χυμό αλλά εν πάω να πιάσω. Εσκέφτηκα να της πω ότι τις 2 προηγούμενες φορές ήβρα μουγιούι μες το χυμό τζαι να προσέχει λλίον. Μετά εσκέφτηκα ότι μπορεί να μου φτύσει μες το χυμό.

Να της πω: "Σε παρακαλώ μπορείς να ελέγξεις να μην έχει μουγιούδι μέσα στο χυμό μου γιατί είμαι λίγο ιδιότροπη και δεν τα θέλω? Και σε παρακαλώ μην θυμώσεις και μου φτύσεις μέσα στο χυμό γιατί δε θα ξαναγοράσω από εδώ και θα χάσετε πελατεία και δε θα έχετε δουλειά"?

Μάλλον απλά εν θα ξαναπιάσω που τζαμαί.

(τζαι κάπως έτσι μπορεί να χάσει πελατεία ένα μαγαζί)


 

9 σχόλια:

  1. Τα μουγιούθκια εν γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες τζιαι άλλα δυναμωτικά πραματούθκια που τελειώνουν σε -ίνες. Αντί να σεβαστείς το γεγονός ότι η κοπέλλα αντί χυμό σερβίρει σου έναν energy drink, κάμνεις τζιαι παράπονα!

    Είσαι πολλά ιδιότροπη, α! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είshεν τζαι παγάκιν μες τον χυμόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν νομίζω ότι αν της το έλεες ευγενικά κι ωραία ότι ξέρεις έτσι κι έτσι και απλά κοίταζε το, ξέρω συμβαίνει, αλλά πρόσεχε το- να εθίγετουν τζαι να σου έφτυνε μες στο χυμό.
    Αν έχει άλλο μαχαζί που βολεύκει καλώς, αλλά αν όι, σπικ απ γούμαν! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να πιεις τον χυμό τζιαμέ τζαι να το έβρεις τζιαμέ τζαι να της πεις ου μα έτο ένα μουγιούι ρε έτυχε να ξαναέβρω εν η εποχή τους πόθθεν λαλείς να ππέφτουν; εννά μεν καταλάβει;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Neerie o kosmos peina!! Ntropi!!!! Stin plateia Solomou gia diapompeysi avrio. Ftera kai poupoulla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TT μες τα energy drinks βάλλουν τζαι μουγιούθκια?
    Πάσο...

    ίνβικτε ΓΙΑΞ!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή έλεος γιαξ γιαξ γιαξ!

    moonlight, ουφ, ήθελα πραγματικά να πάω να της πω κάτι αλλά έχω την εντύπωση ότι είδεν το μουγούι πριν μου δώσει το χυμό τζι εν είπεν τίποτε, ούτε το έφκαλε... εγώ η αχάπαρη έπιασα τον τζι έφυα, ούτε εδίκλισα να δω αν εν πορτοκαλλίς

    πάνικ θύμισμε να σου κεράσω χυμό με μουγιούι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άτε ρε Νeerie, η τιμή εν η ίδια με λλιότερο χυμό διότι το πρωί έσιει μουγιούδι! Εν κανεί που εν σου το χρεώνει έξτρα η κοπέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοίτα, η πρώην πρωινή έκαμνεν μου λειψόν μεν, χωρίς μουγιούι δε...
    αλλά respect που το εσκέφτηκες! ούτε που μου πέρασεν που το νου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν της το ελάλες το πιο πιθανό εν να έβαλλεν το δαχτύλι της μέσα κάθε φορά για να πιάσει το μουγιούι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...