Ιβάνα και καστανό

Ιβάνα είναι χαρούμενη. Την Παρασκευή βγήκε με καστανό αγκόρι για ποτό μετά τίς Πρώτες Βοήθειες. Μίλησαν για το μάθημα και αγκόρι ήπιε πολύ. Της είπε ότι του αρέσει. Επιτέλους.

Σάββατο και Κυριακή πήγκαν βόλτα και neerie γκρινιάζει ότι Ιβάνα ντεν κάνει τις ντουλιές της. Είπαμε να έρτει και neerie μαζί μας αλλά ντεν θέλει να κρατεί κερί είπε. Της είπα ντεν θα της ντώσω να κρατεί κερί ακόμα, το κερί είναι για το Πάσχα. Ντεν της άρεσε. Της γκνώρισα ένα αγκόρι που ντουλεύκει με τον καστανό. Ούτε εκείνος της άρεσε. Ιντιότροπη neerie. Ούτε τα φασόλια της αρέσουν. Πολύ ιντιότροπη.

Ακόμα και τα πουλιά που είναι μέσα στο aircondition της ντεν της αρέσουν. Από πέρσι, ακόμα να τα ντιώξει και συνέχεια παραπονιέται ότι την ξυπνούν. Εγκώ νομίζω ότι κατά βάθος τα αγκαπά.

Σήμερα Ιβάνα θα παίξει τέννις με το καστανό. :)

2 σχόλια:

  1. μετά τες πρώτες βοήθειες;;;; :$ να ρωτήσω ήντα που εγίνηκε ή όι;

    ωραία, σιέρουμαι για σένα Ιβάνα...

    μα τζαι τα άσπρα τζαι τα κότσινα; άλλα όσπρια τρώει; :ρ

    καλό παιχνίδι με τον καστανό... (γενικά μιλώ όι για τέννις...) :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nonis ντεν τρώει όσπρια κατόλου. Το καστανό παίζει καλό παιγκνίντι αλλά τραυματίζεται συχνά. Και τέλει πρώτες βοήτειες από εμένα. Νομίζω μου κάνει κόλπα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...