Ιβάνα πυρώνει

Γεια σας Христос Воскресе!

Πέρασα πολύ καλά το Πάσχα, πήγκαμε εκκλησία, φόρεσα το μπεζ μου φόρεμα, ντεν είχα λαμπάντα αλλά ο αγκόρης μου μου έντωσε τη ντική του. Και μετά ευχητήκαμε και ήτελε να πάει να φάει σούπα με τους δικούς του αλλά εγκώ ήτελα να μείνω κι άλλο στην εκκλησία. Έμεινα με τη neerie και μετά πήγκαμε κι εμείς και φάγκαμε σούπα (όχι με τον αγκόρη) και neerie έφαγκε πολύ και κάποια στιγκμή ντεν μπορούσε να αναπνεύσει. Της έφερα νερό και μετά από λίγκο ευτυχώς κοιμήτηκε. Σαν βόντι.

Την επόμενη μέρα πάλι φάγκαμε πολύ και μετά έφυγκα με το αγκόρη μου και πήγκαμε βόλτα. Η neerie έμεινε με τους συγγενείς της και όταν δεν έτρωγκε ήταν τυμωμένη που όλοι την ρωτούσαν πού είναι το αγκόρι της. Εγκώ ήξερα που ήταν αλλά ντεν είπα τίποτε. Το αγκόρη της δεν την πήρε βόλτα.

Και ντεν ήτελε να έρτει μαζί μας.

Ντεν ήτελε ούτε ντώρο για το πάσχα κι έτσι της αγκόρασα ένα αυγκό σοκολατένιο αλλά το άφησε στο αυτοκίνητο και έλιωσε. Άλλη φορά θα της πιάνω Kinder μικρό που είναι πιο φτηνό και αν λιώσει ντεν πειράζει.

Neerie μου έκανε ντώρο ένα κουπόνι για ντωρεάν πλύσιμο του αυτοκινήτου μου. Που βασικά είναι ντικό της αυτοκίνητο. Νομίζω ήτελε να μου πει ότι είναι βρώμικο το αυτοκίνητο.

Ο αγκόρης μου είναι πολύ γκλυκός αλλά όλο με αγκαλιάζει και Ιβάνα ιντρώνει εύκολα και τα έχουμε πρόβλημα το καλοκαίρι. Και μου είπε και άλλα πράγκματα, ότι είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μου αλλά εγκώ αυτά τα ξέρω. Και ξέρω ότι και μάνα του αγκαπά πολύ Ιβάνα και έστειλε φλαούνες να φάω αλλά εμένα ντεν μου αρέσουν οι σταφίντες. Τις έντωσα στη neerie. Και νομίζω neerie ζήλεψε πάλι.

Ιβάνα ντεν τέλει να ιντρώνει. Τέλει ξεκολλήσει ο αγκόρης από πάνω της.

3 σχόλια:

 1. για θέλεις αγόρι, για θέλεις να ξηκολλήσει που πάνω σου... αποφάσισε Ιβάνα... :)

  όσο για το δρώμα καταλάβω σε... μεγάλη μαλακία να δρώνεις εύκολα...
  ας κάμνετε μπάνιο μαζί... :ρ χαχαχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nonis οι επιλογκές είναι είτε να έχεις αγκόρη κολλιτσίντα είτε να μην έχεις?

  προτιμώ να μείνω το καλοκαίρι μόνη μου και το χειμώνα που κάνει κρύο να κολλά πάνω μου

  μα και στο μπάνιο μαζί??? όχιιιιιιιιιιιιιιιι ντεν αντέχω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εν έξερα ότι τούτες ήταν οι επιλογές...

   ένεν άσιημη η σκέψη σου...
   κάνει κρύο, καιρός για δύο,
   ενώ το καλοτζαίρι εν τζαιρός για παγωτό.... :ρ

   Διαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...