Ιβάνα παντρεύεται και τσακώνεται

Ναι παντρεύεται Ιβάνα αλλά ντεν τέλει μεγκάλο γάμο. Σπύρος τέλει να καλέσει όλους που γκνώρισε τα τελευταία 30 χρόνια, ευτυχώς ντεν τυμάται τη νοσοκόμα που τον ξεγκέννησε και ποιός του έκοψε το ομφάλιο λουρί!

Παπάς του Σπύρου είναι πολύ επίμονος, τέλει κι εκείνος να καλέσει όλους τους γκνωστούς του αλλά ευτυχώς γκέρασε κι έχει κενά μνήμης αυτός. Αν περιμένω ακόμα λίγκο να πάτει αλτζχάιμερ?

Neerie λέει είμαι κακιά που σκέφτομαι έτσι και να κάμω το χατήρι του πετερού και του Σπύρου να καλέσουμε πολλά άτομα αλλά εγκώ τέλω να παντρευτώ όπως κάνουν στο Ρωσία, να χορεύουμε και να πίνουμε με τους φίλους μας και να πάμε να κοιμητούμε μόλις νυστάξουμε ή να φύγκουμε για την παραλία! Ντεν ξέρω τί να κάνω, κάτε Τρίτη Πέμπτη Σάββατο και Κυριακή τσακώνομαι μαζί τους γι αυτό το τέμα.

Σήμερα κάνω ντιάλειμμα. Αύριο πάλι.

2 σχόλια:

  1. Κάμετε κυπριακό γάμο. Καλιάτε τους ούλλους τζιαι κάμετε τζιαι ενα πάρτυ μια νύχτα στη παραλία με τους πιο κοντινούς σας συγγενείς & φίλους :)

    Fair enough:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγκώ γκίνεται να πάω μόνο στο πάρτυ της παραλίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...