Ιβάνα και ντύο φίλοι

Ιβάνα γκνώρισε ντυό παιντιά στα ματήματα πρώτων βοητειών που πήγκαινε. Ήταν φίλοι και ήτελαν να βοητήσουν την Ιβάνα επειντή στις αρχές ντεν ήξερε καλά ελληνικά. Όταν φτάσαμε στο μάτημα με την πρακτική ανάνηψης (αυτό που λένε φιλί της ζωής) ήτελαν να κάνει η Ιβάνα τον αστενή. Ευτυχώς είχαμε κούκλα.

Ο ένας έχει ξανθά σκούρα μαλλιά. Ο άλλος είναι πιο κοντούλης με μαύρα μαλλιά αλλά πολύ συμπατητικός. Ιβάνα αποφεύγκει να σταθεί ντίπλα του με τα ψηλά της παπούτσια.

Μετά το μάτημα πηγαίναμε για καφέ και γελούσαμε. Ξανθός είπε μια μέρα στην Ιβάνα να βγκούνε ραντεβού. Ιβάνα βγκήκε, πέρασε καλά αλλά έματε ότι αυτός είχε σχέση. Τύμωσε και είπε ντεν τα ξαναβγκεί μόνη μαζί του.

Το άλλο παιντί πολύ καλό αλλά ντεν έκανε καμιά κίνηση. Μόνο τηλέφωνα και μηνύματα. Ιβάνα τέλει να ξέρει τί σκέφτεται αλλά ντεν τα πιέσει. Αν τέλει να της πει να βγκούνε. Αυτός ντεν ξέρει ότι Ιβάνα βγκήκε με ξανθό. Ιβάνα τέλει να του το πει αλλά ντεν τέλει να τσακωθούν.

Τώρα μετά το μάτημα πάμε όλοι μαζί για καφέ, ξανθός ορκίζεται ότι χώρισε και τέλει Ιβάνα, Ιβάνα αρέσει ξανθός αλλά ντεν τον εμπιστεύεται. Και επιτέλους το άλλο παιντί χτες πήρε τηλέφωνο να βγει μόνος του με Ιβάνα!

Ιβάνα ντεν ξέρει τί να κάνει. Ο ξανθός της αγκοράζει σοκολάτες. Ο άλλος της στέλνει ωραία μηνύματα. Νeerie λέει να "ποσπάσω" τον ξανθό και να βγκω με τον άλλο. Νομίζω neerie ζηλεύει λίγο. Εγκώ νομίζω να μην βγκω μόνη μου με κανένα. Είναι και οι ντύο λίγο χαζοί γιατί ο κατένας προσπατεί να κρύψει πράγκματα από τον άλλο. Και αυτοί είναι φίλοι? Και όταν μάτουν τί κάνει ο κατένας πίσω από την πλάτη του άλλου? Ιβάνα πρέπει να τους το πει? Ή να προστατεύσει τη φιλία τους?


Ιβάνα ντεν κάνει έτσι με φίλες της. Μια μέρα είπα στη neerie ότι με ήτελε κάποιος. Neerie είπε ότι και αυτής της κόλλησε αυτός. Ευτυχώς που μιλήσαμε γιατί αυτός θα μας κορόιδευε και τις ντύο. Αυτός κορόιδεψε πολλές.

Ιβάνα πρέπει να καλυτερέψει τα ελληνικά της. Θα προσπαθήσει να μάτει το "βγ".

7 σχόλια:

 1. συμφωνώ με neerie,
  αν σ΄αρέσει το παιδί με μαύρα μαλλία, βγες...

  αν δεν σ΄αρέσει, και νομίζεις ότι δεν αξίζει τον κόπο να μπλεχτείς συμφωνώ μαζί σου, μην βγεις με κανέναν...

  υ.γ. πάντως μια φορά όχι με τον ξανθό...
  υ.γ.2 χρησιμοποίησα το βγ να να αρχίσεις να μαθαίνεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλημέρα noni. Ή καλημέρα nonis?

   Το άλλο παιντί είναι πολύ καλός. Αλλά Ιβάνα ντεν τέλει να χαλάσει τη φιλία τους. Ντεν με νοιάζει για τον ξανθό, ο άλλος όμως όταν το μάθει θα στενοχωρηθεί.

   Μπορεί να τσακωθούν?

   Θαύμα!
   Ιβάνα έμαθε το θου!

   Διαγραφή
  2. όπως σου αρέσκει το όνομα... :)
   συγχαρητήρια για το Θ..... :ρ

   αν θα τσακωθούν δεν είναι θέμα δικό σου, ούτε φταις εσύ...
   αν σου αρέσκει όμως, τζαι θέλεις να φκεις μαζί του, πρέπει να του το πεις, γιατί αν το μάθει πιο μετά θα εν χειρότερα τα πράματα. αν στεναχωρεθεί ας μάθει να εν πιο αποφασιστικός που νωρίς, έτσι τζαι αλλιώς εν τζαι έκαμες τίποτε, ένα καφέ έφκηκες...

   (εντωμεταξύ ελπίζω τούτες ούλες οι συμβουλές να μεν έρτουν να με έβρουν εμένα μετά... :ρ)

   Διαγραφή
  3. Ivana ντέν θα πει τίποτα στο παιντί. Όταν αυτός της κάνει ερωτική εξομολόγηση τότε ίσως του το πει. Ο ξανθός είναι κρίμα, θα βλέπει Ιβάνα και θα θαυμάζει από μακριά.

   Είναι ωραίο το θου. :)

   Εσύ nonis με πόσες παίζεις ντηλαντή? Να σου θυμώσω κι εσένα?

   Διαγραφή
  4. όσες παραπάνω χωρούν τα σιέρκα μου... :ρ χαχαχαχ
   αστειεύκω... :/
   την κουβέντα με την αποφασιστικότητα εννοούσα... :)
   γενικώς και αορίστως...

   Διαγραφή
 2. Ivana, άηκε και κανέναν για μας ρε κουμπάρε! όποιον σκαρτάρεις πάσαρε μου τον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πατάτα το αλλονταπό σου ντεν είναι καλό παιντί? Να τον στείλουμε πίσω? Ιβάνα ντεν σου στέλνει κανέναν ντιότι αυτοί που σκαρτάρει ντεν αξίζουν.

   Διαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...