Ivana τέλει ντέντρο

...επειντή neerie ντεν ήτελε να στολίσει φέτος. Ιβάνα έλεγκε να κατεβάσει ντέντρο από αποτήκη, neerie λέει όκι... Ντεν τέλει να πέφτουν τα κλαντιά, να γεμίσει το πάτωμα πρασινάντες, να πρέπει να καταρίζει μετά.

Πριν ντύο νύχτες neerie έλειπε. Βγήκε έξω να πιει ποτό με φίλους και άργκησε πολύ να έρτει. Βρήκε ευκαιρία Ιβάνα και κατέβασε ντέντρο, στόλισε και το έβαλε ντίπλα από πόρτα να το ντει η neerie όταν έρτει έκπληξη. Το πρωί Ιβάνα άκουσε τόρυβο μεγκάλο, μετά μια φωνή, ένα άου κι ένα κτύπημα. Ξύπνησε, έτρεξε στο σαλόνι κι είντε το ντέντρο κάτω, τη neerie πάνω του να πονεί... Άναψε τα φώτα, σήκωσε τη neerie και το ντέντρο... Κάτω από το ντέντρο ήταν ένα παιντί, αυτός μπήκε πρώτος μέσα, σκόνταψε στο σύρμα με τα φωτάκια, έπεσε, έπεσε πάνω του το ντέντρο και πάνω στο ντέντρο η neerie.

Αυτός ντράπηκε πολύ, Ιβάνα συστήθηκε, neerie έτριφε το γόνατο της, ντέντρο γέμισε πάτωμα με πρασινάντες... Έφυγκε το παιντί, η neerie τύμωσε πολύ και έβαλε Ιβάνα να πετάξει το ντέντρο.

Τώρα πάλι ντεν έχουμε ντέντρο στολισμένο.

6 σχόλια:

  1. προτιμώ τη δική σου εκδοχή για την έλλειψη δέντρου. μπράβο ιβάνα μου που είσαι αισιόδοξο πλάσμα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πε της Neerie μολις μπαινει εσσω ν΄αφταινει τα φωτα, πρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με Grouta...
    όταν εμπαίναν σπίτι εν εδώκαν πάνω του;
    εκάμναν πιρουέττες που το αλκοόλ αλόπως τζαι επροσπεράσαν το... :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόρη Ιβάνα, γιορτάζεις σήμερα κόρη! Να ζήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκεια σας παιντιά, συγγνώμη που ντεν απάντησα, neerie ντεν μου ντίνει συχνά το computer να γράψω. Ευχαριστώ για τις ευχές. Εγκώ ντεν κάνω ζημιές, Ιβάνα τέλει μόνο να βοητήσει neerie. Του χρόνου τα βάλουμε ντέντρο! Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...