to before και το after

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για την επεξήγηση όσον αφορά στην αεροβική, τουλάχιστον εν ερεζιλεύτηκα παραπάνω ρωτώντας τες κοπέλλες τζαμαί... ΑΛΛΑ ΜΙΣΩ ΤΗΝ!

Εν πόφκαρμαν, εν σώννω να κάμω τζείνο που περπατάς τζαι τα shέρκα του μηχανήματος παν πάνω κάτω (πώς το λαλούν?), 5 λεπτά άντεξα τζι είχα την έκφραση του "πρέπει να πάω τουαλέτα τωρά". Έκαμα αλλό πέντε λεπτά τζείνο το άλλο το σκι που περπατάς πλάι πλάι (πάλε δεν ξέρω πως το λαλούν ) τζι έφυα, ένιωθα ότι τα πόθκια μου ετρέμαν... Τζαι οι υπόλοιπες να κάμνουν τα μηχανήματα με μιαν ευκολία, να μιλούν τζιόλας...

Στις άλλες μου ασκήσεις εδάφους-εδάφους είμαι πολλά τυπική, σπασικλάκι, κάμνω τες ευλαβικά, μόνο τους κοιλιακούς εν σώννω τζαι 2 εκατοστά σηκώνομαι που το έδαφος, νιώθω ότι έχω πολλύν δρόμο (όχι το μηχάνημα) ακόμα να διανύσω αλλά το παλεύω. Παίρνω θάρρος από τα κορμιά που βλέπω να μπαινοβγαίνουν τζαι λέω έτσι θα γίνω αν τζαι τζείνες μάλλον αποθθαρύνουνται που με θωρούν εμένα. Είμαι το before, εν το after. 

Σε άλλα νέα, ο Αγγελόπουλος εν πιο διάσημος τζαι που τους διάσημους, οι κοπέλες σφάζονται για χάρη του, στα πρωινάδικα τον υποστηρίζουν φανατικά, είναι σίγουρα ο πιο δημοφιλής Έλληνας σήμερα τζαι έσιει παραπάνω chance να φύει ο Άγιος Δομίνικος που την Καραϊβική παρά ο Αγγελόπουλος που το #survivorgr λέει τζι ο τοίχος που είχε τη δική του υστερία. 

Δεν το θωρώ, μπορεί να δω μισό επεισόδιο μια φορά την εβδομάδα αλλά εβούιξεν ο τόπος. Τόσο που σκέφτομαι να αρκέψω να βάλλω το σύζυγο να τζοιμίζει τα μωρά για να δω τί στο καλό κάμνει τούτος ο Αγγελόπουλος τζι επελλάναν ούλλες. Αλλά εν θα του το πω του συζύγου φυσικά. Είναι το before, θα είναι και το after.

Τέλος, θα έβαλλα έναν πολλ, τί προτιμάτε, ναν ευαίσθητο το μωρό σας ή σκληρό τζαι διεκδικητικό τζαι να βάλλετε τζαι το φύλο σας, είμαι είγουρη ότι οι γυναίκες θα εψηφίζαν ευαίσθητο τζαι οι άντρες σκληρό.

Ο γιος μου ας πούμε λαλεί ότι αγαπά την κούρσα του, αγκαλιάζει την με μισόκλειστα μματούθκια (before) τζαι μετά σύρνει την χαμαί τζαι φέφκουν κομμάθκια (after).
Να ανησυχήσω?


4 σχόλια:

  1. ουφφου

    1. εθώρουν φωτογραφίες παλιές με την σωματάρα μου την υπέροχη κ κλαίω την, αλλά πάλε ώρα για γυμναστική εν βρίσκω.
    2. θέλω κ γω να θωρώ σαρβαίβορ να συμμετέχω στις συζήτησεις αλλά 9 κ κάτι ποκιμούμαι στον καναπέ
    3. κ ευαίσθητο κ διεκδικητικό, το ένα δεν ακυρώνει το άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Κορη μεν διας σημασια στα αλλα κορμιά. Τη γυμναστική κάμνεις την για σένα. Με επιμονή τζιαι υπομονή εννα επανέλθεις. Τζιαι αν όι...ποιος σε αρωτά!

    2.Εν εχω ιδέα για τί πράμα μιλας.

    3. Να δεις τί κάμνει με την κάττα.... "Γατούλα, καλό. Αγαπώ". Τζιαι κάθεται πάνω της... Έσιει μια μοτορούα που την κουβαλά μες στο σπίτι πάνω κάτω ούλλη μέρα. "Μοτόα καλή" τζιαι συντρολίζειτην χαμέ.
    Νομιζω ακομα εν εμάθαν την αρχή της δράσης τζιαι της αντίδρασης. Πιστεύκω εννα σιειροττερέψει πριν καλυττερέψει. Πρωτα εννα διαλυουν τα παιχνιθκια (ω, μα δε. Αμαν το συρνω σπάζει) τζιαι μετά εννα προσπαθουν να τα σάσουν (αμαν ακουμπήσω τον ζαβό τροχό πάνω στο σπασμένο αυτοκινητο εννα σάσει;) ωσπου να καταλαβουν ότι το σπάσιμο εν τελεσίδικο.
    Για να απαντήσω την ερώτηση σου: τζιαι τα θκυο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγέλασα πολλά με την παρεξήγηση των ασκήσεων στο προηγούμενο ποστ! :) Ως τζιαι εγώ που είμαι Η ΑΣΧΕΤΗ του γυμναστηρίου κατάλαβα τι εννοούσαν! Σου δείχνω την αμέριστη συμπαράσταση μου όμως και σε θαυμάζω που επιμένεις και πάεις, εγώ δεν μπορώ με τίποτε να πάω. Κάμνω Ζούμπα που εν αερόβιο και χαρούμενο και χορευτικό! Για το survivor δεν έχω κάτι να σχολιάσω, έκατσα εψές να δω λλίο με τον σύζυγο διότι είπαμε "ούλλοι θωρούν το, εμείς χαπάρι;" και στο τέλος τζείνος έπαιζε με το κινητό του κι εγώ εποτζοιμήθηκα. (καλύτερα να αφιερώναμε την ώρα μας για άλλα!!!).
    Ευαίσθητο # Διεκδικητικό...νομίζω η κόρη μου εν τζιαι τα δκιο, κυρίως προς το διεκδικητικό. Προτιμώ το έτσι, εγώ που δεν ήμουν ούτε είμαι καθόλου διεκδικητική και απεναντίας είμαι υπερευαίσθητη, δεν πέρασα και τόσο καλά στη ζωή μου!
    Joy Tears

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα κλαίω με το προηγούμενο ποστ!! Εδοκίμασα τζιαι γω γυμναστική για να αποκτήσω το προ αστεριου σωμα.. Αστο καλυτερα... Δεν το έχω... Το σεξ εν η καλυτερη γυμναστική μεν ακουεις... Για το πολ θα σου ελάλουν τζιαι τα θκυο αλλά αν θα επρεπε να θκιαλεξω προτιμω το διεκδικητική διοτι το να εν ευαίσθητα τα μωρα ειδικά τη σημερον ημέραν κάμνει τη ζωή τους πιο δύσκολη... They have to be survivors!!! (επίκαιρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...