φανταστικές εξηγήσεις

Χρόνια μας πολλά και όμορφα!

Προχτές, όπως εξάπλωνα, έκαμα την πιο καλή εξήγηση εδώ και τέσσερα χρόνια. Όντας άτομο που θέλω να είμαι εξηγημένη ιμίsh, δεν μπορώ άμαν γίνεται κάτι να μεν το αναλύω 15 φορές, να μεν ψάχνω το γιατί τζαι να μεν θέλω να το εξαντλήσω. Λέγοντας αυτό, πολλές φορές έκαμα υπερβολικές αποκαλύψεις στο Δώρο που τωρά μετανιώνω το. Αλλά νουν δεν βάλλω. Ακόμα θέλω να εξηγηθώ με κάποιους, να ξεκαθαρίσω θέματα που ενώ άλλοι εξεπεράσαν τα, εμένα προφανώς βασανίζουν με ακόμα.

Είναι όμως επικίνδυνα πράματα, να σκαλίζεις το παρελθόν τζαι να φκαίννει τζείνη η δυσωδία, από τη στιγμή που τα έθαψες, εμίλησες τα τότε, εξεπεράσετε τα τζι εκτίσετε πάνω τους. Έτσι, αφού δεν πρέπει να νεκατώννω ξανά άλλους, άρκεψα τζι εξηγούμουν μόνη μου. Είπα τα του μαξιλαριού, είπα του τί έγινε, τί ήξερα, τί δεν ήξερα, τί ένιωθα, τί εζούσα. Εφαντάστηκα την απάντηση τους, είχα τζαι αντίλογο εννοείται. Έτσι έγινε μια φανταστική φανταστική κουβέντα! Εξεκαθαρίσαμεν τα ούλλα, εχαμογελάσαμεν ούλλοι, είπαμεν περασμένα ξεχασμένα τζαι συνεχίζουμεν τη ζωή μας.

Αν κάμω καμιά φορά τη βλακεία τζαι μιλήσω που τ' αλήθκεια, θα είμαι άξια της τύχης μου.
Ευτυχώς έκοψα το ποτό.

Ειλικρινά απορώ πως θα ξεπεράσω κάποια πράματα, αν εν θέμα χρόνου ή άλλου, αν θα είναι πάντα αρκετό το μαξιλάρι μου ή αν θα τα ξιφουρνίσω κάποτε τζι αλίμονο μου. Ενώ για άλλων μυστικά είμαι τάφος, τα δικά μου δεν τα αντέχω. Ο Θεός βοηθός.


Κατά τα άλλα, η αγάπη μου για τη σοκολάτα δεν με αποχωρίζεται ούτε στα όνειρα μου. Είδα όνειρο πως στο πακέτο mini της Kit Kat που έπιασα γράφει τα εξής:

Αν παραλάβατε αυτό το πακέτο σε μικρό χρονικό διάστημα, τότε πρόκειται για απομίμηση της Kit Kat. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας και ρωτήστε τον αν έχει καμιά επαφή με τις αυθεντικές Kit Kat.


Επροσπάθησα πολλά να το θυμούμαι για να το γράψω. Έγραφεν τζαι κάτι άλλο περίεργο που το ξέχασα όμως.


 

6 σχόλια:

  1. ολες κανουμεν το λαθος του oversharing στην αρχή, τς τς! κανω και γω φανταστικες συζητήσεις, εν πιο απολαυστικές που τες πραγματικές.

    κάμνω τες ώσπου να φκει το απωθημένο μου και μετά εν με κόφτει πιον.

    εν πιάννει πάνω σου τούτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίνα θενξ! Θα το ψάξω εννοείται!!!! :)

    beatrix προφανώς τζαι δεν πιάννει γιατί εξανάκαμα τούτη την κουβέντα μόνη μου παλιά, προχτές όμως ήταν πιο λεπτομερής, απόλαυσα την πράγματι... Πέρκι μου περάσει τούτη τη φορά. Πρέπει να μου περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν να μείνω στην κιτ-κατ εγώ :-)))
    οι αυθεντικές κιτ-κατ επικοινωνήσαν με τον προμηθευτή τελικά;; :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Have fun με το μαξιλάρι σου τότε!
    Εν πολλά καλή τακτική! Αφού θες να αναλύεις και να ταξινομείς δεν μπορεί να σου το στερήσει κανένας.
    Από την άλλη δεν είναι ανάγκη να εμπλέκεις άλλους σε αυτό.
    Το μαξιλάρι εν μια χαρά! Σου δίνει τις απαντήσεις που θες να ακούσεις.
    Έτσι, αν τελικά θα μιλήσεις με κάποιο άτομο θα πεις τα ουσιαστικά κι αυτά που είναι ανάγκη να ειπωθούν.

    Τελευταία βαρκούμαι πολλά να συζητώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουφ, δεν είδα τη συνέχεια του όνειρου εψές. Πάντως εξανάφαα Κιτ Κατ, τζι ας μέννεν η αυθεντική.

    Νεράιδα, πράγματι, ελπίζω να δουλέψει έτσι, τζαι να μεν πει τίποτε το μαξιλάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...