ο ελέφαντας, η γυναίκα του Καίσαρα, η νουτέλλα καμιά σχέση με τα Χριστούγεννα

 
Άμαν λαλούν ότι είσαι ελέφαντας, μαϊμούνα, καμηλοπάρδαλη κλπ

Να θέλεις να ξεκαθαρίσεις το όνομα σου, να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι κάποιο ζώο τελοσπάντων. Τελικά δεν φκαίννει. Εν ξίκκο σου λαλείς. Σκέφτεσαι ξανασκέφτεσαι, αξίζει τον κόπο τόση προσπάθεια? Πφφφ... What goes around comes around. Εξάλλου, όσο παραπάνω ασχολείσαι με τις κότες, τρων σε τα πίτουρα. Τζαι κάποιοι απλά θέλουν να ασχολείσαι μαζίν τους. Δαμαί διάσημοι καλλιτέχνες τζι αναγνωριστήκαν μετά θάνατον. Για να μεν πω για τους Αγίους τζαι τον πιο αδικημένο ever. Εσύ τί ακριβώς λοάσαι? Με διάσημος είσαι, με καλλιτέχνης, με άγιος.
Γι αυτόν, πνάσε λαλώ σου.

Άμαν η γυναίκα του Καίσαρα δεν φαίνεται τίμια αλλά είναι

Τζαι να φοάσαι την ώρα που θα πρέπει να αποδείξεις ότι μπορεί να μεν εφάνηκες, αλλά ήσουν τίμια. Γιατί άπαξ τζι εκόλλησε σου η ρετσινιά, εν πα να είσαι η πιο τίμια, εκόλλησε σου η ρετσινιά.

Εν κάτι ομορφόπαιδα που δεν εμάθαν να χάνουν, έχουν την ανάγκη να προκαλούν συνέχεια το θαυμασμό, βασικά να προκαλούν γενικότερα. Έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ, για κάποιο λόγο. Τζαι με την πρώτη ευκαιρία διαλαλούν τα κατορθώματα τους, παραφουσκώνουν τα, διασύρουν. Αν ακούσεις πολλά, μεν πιστέψεις.
Αν εν που ομορφόπαιδο, μεν πιστέψεις.


Άμαν ξιχάννεις τζαι συγχίζεσαι

Δαμαί δεν έχω λύση. Πιάννε σημειώσεις, τζοιμήθου, ξέρω γω ξεκουράστου, να συγκεντρώνεσαι τζαμαί που πρέπει τζαι όι να σκέφτεσαι τις άνωθι πελλάρες. Σκέφτου τί έσιει σημασία τζαι βάλε προτεραιότητες. Σημασία έσιει ότι ειδικά τωρά, πρέπει να ασχοληθείς με εσένα, τις αγάπες σου τζαι όι τους άλλους τζαι την έλλειψη αγάπης τους. Να δούμεν τζαι τζείνοι τι περνούν.



Ειλικρινά, αν θέλεις να ασχοληθείς με βλακείες, απλά ψάξε γιατί δεν πρέπει να ξαναφάεις νουτέλλα. Μεγάλο σοκ και gmo - related θέμα.



Αν αποφάσισες να σοβαρευτείς όμως, απλά ζήσε τα Χριστούγεννα όπως πρέπει, να ειρηνεύσεις μέσα σου για να ηρεμήσεις τζαι πόξω σου.

Είπα σου τα, εξεθύμανα, ας ηρεμήσουμε παρέα, αγαπώ σε, καλά να περάσεις, εύχομαι να ειρηνεύσεις τζι εσύ.
Καλά Χριστούγεννα, Ιβάνα μου.
 

3 σχόλια:

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...