ανακατωμένα

(όι τα μαλλάκια μου)- Neerie, πε μου, είσαι καλά?
- Ναι είμαι καλά.
- Εν σε θωρώ καλά σήμερα.
- (βάλε γυαλιά) Μια χαρά είμαι.
- Μα είσαι down.
- Εν είμαι. Είμαι καλά.
- Είσαι σίουρη?
- Ναι, φαίνουμαι σου να έχω αμφιβολίες? (ή να θέλω να σου πω κάτι παραπάνω?)
- Τί να σου πω, εν μου φαίνεσαι καλά, γι' αυτό σε ρωτώ.
- Μεν ανησυχείς, είμαι καλά.
- Έγινε κάτι?
- (πως στο καλό τελειώνει στο επόμενο δευτερόλεπτο τούτη η συζήτηση?) Είμαι καλά είπαμε. Μεν με ξαναρωτήσεις.
- Ε μεν μας δέρεις!
- ΓΒΡΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ. Ομμμμμμμμμμ (μεν μιλήσεις μεν μιλήσεις πέρκι φύει).

Η ίδια ιστορία ΚΑΘΕ μέρα που εν έχω όρεξη να κουβεντιάσω. Πολλά συχνά δηλαδή. Ού πρήξεις λέει ο σοφός λαός.


Το μωρό ξενυχτά μας, εν τζοιμούμαι, έχω τζι άλλα διάφορα στο νου μου, εν έχω όρεξη για πολλά πολλά. Πώς τα καταφέρνουν τούτοι που έχουν 2? 3? 4 μωρά? Θέλω τζι εγώ.

Να κρυώνω, ναν μπλε τα νύσια μου τζαι να γυρίζω μαντισμένη με ζακέτες, σάρπες, ψάχνοντας παράθυρο με ήλιο. Είμαι μέσα στο πιο κρυαδερό γραφείο. Θα φέρω θερμόμετρο να τους το αποδείξω αύριο γιατί  πέρκι να με φκάλλουν πελλή. Είπα τζαι τούντης Ιβάνας έσιει ένα μήνα να αλλάξει το background, κόμα έννα ταράξει. Εν κρυάδα είπαμεν, να βάλει κανένα σιονισμένο τοπίο.

Να είμαι μέλος μέσα σε ένα φόρουμ τζαι να θέλω να ρωτήσω κάτι τζαι δεν μπορώ γιατί εν μέσα τζαι ξαδέρφες τζαι φίλες μου. Εν θέλω να ξέρουν τί απορίες έχω. Θα τες μάθει ούλλον το σόι  τζαι/ή θα αρκέψουν τα τηλέφωνα. Εν ξίκκο σου.

Να θέλω να χάσω 3-4 κιλά τζαι να μεν μπορώ ρε παιδί μου. Κάποτε έχανα τα σε 3 μέρες. Τι στο καλό, εκήρυξεν απεργία ο μεταβολισμός μου... Μεν μου πεις για δίαιτες. Έκοψα τις σοκολάτες τζαι τούτον εν η υπέρτατη θυσία. Έφαα 4 μελομακάρονα το πρωί. Εν υγειινά τούτα, εν με μέλι ντάξει? Ούτε για άσκηση μεν μου πεις. Εψές εδοκίμασα, εκρεμμάστηκεν η γλώσσα μου πόξω, επονούσαν ούλλα πάνω μου, ελαχάνιασα όσο δεν θυμούμαι τελευταίως. Επροσπάθησα να μεν το καταλάβει κανένας, αλλά νομίζω η ολοκότσινη φάτσα μου επρόδιδε με... Όι μάνα μου, δύσκολοι καιροί για αγύμναστους.

Έθελα να δω το μίστερ Σάιπρους. Εν το επέτυχα ακόμα. Είδα τους διαγωνιζόμενους σε φωτογραφίες, για να δω αν ξέρω κανέναν. Δεν. Μα ούλλοι φουσκωμένοι του γυμναστηρίου???? Οι κοινοί θνητοί εν επεράσαν μάλλον.


Επεθύμησα να ακούσω Pearl Jam...

Μουντοποστ α?

Pray for Nigeria 

6 σχόλια:

 1. Εν ενας φαυλος κυκλος. Την νυχτα εν τζιμασαι επειδη ξυπνα ουλλη νυχτα το μωρο τζιαι κλαιει επειδη φκαλει δοντια, στη δουλεια δουλευκεις τζιαι μασιεσαι, σχολανεις-πιαννεις το μωρο-αρχιζεις το βουρημα πουπισω του, νυχτωνει-ωσπου να λουσεις το μωρο, να πιει γαλα να κοιμηθει βρισκει σε η ωρα 21:30-22:00. Τζιαι να πρεπει να φαεις, να σιγυρισεις, να λουθεις τζιαι να ππεσεις.

  Για να σηκωθεις ξανα η ωρα 03:00 επειδη εννα κλαιει το μωρο... Φαυλος κυκλος I tell you!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πε τα πε τα!! thank God for make up! φαύλος κύκλος, μαύροι κύκλοι...
  κάτι πρέπει να κόψεις πίσω για να κοιμηθείς λλίον... εγώ έκοψα το συγύρισμα
  είμαι καλά λέμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Hello Nigeria that's my motherland
  Ενηξέρω γιατί ένιωσα την ανάγκη να το γράψω τούτον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συνέχισε να προσπαθείς για άσκηση. Ας μεν είναι κάτι κουραστικό όπως είσαι τωρά, αλλά κάτι τύπου γιόγκα χαλαρή, ή λίο στρέτσινγκ.
  Κατά τα άλλα εν έχει χειρότερο που το να κρυώνεις στη δουλειά σου. Τουρτούρα ξιτουρτούρα,εν έχει σημασία. Συμπάσχω πάντως.
  Καλό κουράγιο, υπομονή και θα φτιάξει το πράμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. απορώ τζιαι εγώ ίνταλοις κάμνουν δεύτερο κοπελλούι.
  εν έχω λόγια παρηγοριάς να σου πω για την καθημερινότητα με το τέκνο.
  συμπάσχω.

  /there there

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αχάπαρη, ήσουν Νιγηρία δηλαδή τόσον τζαιρό?

  Moonlight το παλεύω, αλήθκεια, αλλά πρώτη φορά μου είναι τόσο πολλά δύσκολο...

  Δεσποσύνη τούτον το /there there εν ότι χρειάζομαι... ξέρεις, οι γυναίκες είμαστε παραπάνω της συμπαράστασης (men from mars) ελπίζω να είσαι τζι εσύ καλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...