πόθεν εσχίσετε?


Γιατί εν ανακαλύπτουμε άξιππα (τόσες μέρες πον κλειστές οι τράπεζες εν εμπορούσαμε?) τζείνους που επιάσαν τα εκατομύρια που τις τράπεζες (βλέπε Διευθυντές τζαι τα τσιράκια τους), μετά τζείνους που έχουν τεράστιους λογαριασμούς στο εξωτερικό (πούντην δική μας λίστα Λαγκάρντ?), μετά τζείνους που πιάνουν διπλές-τριπλές συντάξεις (λέγε με πρώην-νυν βουλευτή/διευθυντή/πρώην πρόεδρο κλπ), μετά τους υψηλόβαθμους στις δημόσιες υπηρεσίες (ασκόπα να δούμε, πόσα πιάνουν οι Γενικοί Διευθυντές στα Υπουργεία τζαι οι Διευθυντές των Τμημάτων, των Ημικρατικών και οι Προέδροι των Διοικητικών Συμβουλίων τους?) τζαι να τους ρωτήσουμεν "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΙΣΕΤΕ*?" Πού τα ήβρετε κύριοι? Φέρτε τα δα τζαι θέλουμεν τα να σώσουμεν τη χώρα. Εν ήταν δικά σας, ήταν της χώρας σας, τωρά φέρτε τα πίσω διαφορετικά χάνεται η πολύπαθη νήσος.

Τί εννοείτε εν σας κόφτει? Τί εννοείτε εκάμετε την πάζα σας τζαι εν χρωστείτε τίποτε σε κανέναν τζι αν ήταν τζι οι άλλοι έξυπνοι ας εκάμναν το ίδιο?

Ξέρουμεν το ότι εν σας κόφτει. Ένα mea culpa δεν εφκήκεν ποττέ που τα shείλη σας.


Εν μπροστά στα μμάθκια μας η λύση αλλά είμαστεν στραβοί.

Τωρά ας υποφέρει ο κοσμάκης, ας δώσει που το υστέρημα του για να σωθούμεν, ενώ οι νυν και πρώην προεδρεύοντες τρων με χρυσά κουτάλια. Τζαι μάλιστα εν σε τούτους που αναθέσαμεν κατά καιρούς να μας έβρουν λύση. Μα πώς να ψηφίσουν νόμους εναντίον τους? Απορώ γιατί είχαμεν έτσι προσδοκίες.

Τέλοσπάντων, ας πιάσουμε που τα Ταμεία Προνοίας, ας δώσουμε τζαι το Φυσικό Αέριο στους Ρώσσους, ας κλείσουμε τζαι τις τράπεζες τζι έτσι έννα σωθούμεν. Τζαι να μεν ξεχάσουμε να πούμε ευχαριστώ στους Ευρωπαίους που μας αγαπούν τζαι προσέχουν μας τζαι θέλουν να μας σώσουν. Επειδή τζι εμείς ευρωπαίοι είμαστεν κατά βάθος. Αφού έτσι μας είπαν.


Ετσακκώθηκα τζαι με την Ιβάνα. Πελλορωσίδα, τωρά που σας θέλουμεν, κάμνετε μας κούτζια τζαι θέλετε αέρια. Αέραν κουπανιστόν διαθέτομεν αλλά ένιξέρω αν σας κάμνει.

Μόνον ο Θεός μας σώζει, αν Τον αθυμηθούμε. Αφού οι "άνθρωποι", οι απανταχού Προέδροι, Υπουργοί, Διευθυντές, Ευρωπαίοι και μη - σωτήρες μας εκάμαν τα μαντάρα.

Γολγοθάν τζαι η Κύπρος... Τζι ας ελπίσουμεν τζαι στη δική μας Ανάσταση.


 

2 σχόλια:

  1. έβρε τα με την Ιβάνα τζιαι για τα άλλα μεν ασχολείσαι. Μάλλον εν να μας πιαν τζιαι το βρατζι που φορούμε, το μόνο που μας μεινίσκει δικό μας είναι οι ανθρωποι που αγαπούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαμαρίτισσα, είμαι αισιόδοξη... όι επειδή πιστεύκω στην αγάπη των Ευρωπαίων, ούτε στις ικανότητες των διαπραγματευτών μας, αλλά επειδή πιστεύκω στην αγάπη του Θεού, των δικών μου ανθρώπων που κάθε μέρα με εκπλήσσουν ευχάριστα!

    Ας μας πιαν ότι έχουμε... Οι γονιοί μας εξαναζήσαν το, εν μαθημένοι που στερήσεις, εν θα τους κακοφανεί, εμείς ναι, έννα δυσκολευτούμε αλλά το μάθημα τζαι το ξιμάθημα εν κοντά, θα επιβιώσουμε...

    Τζείνοι ούλλοι που έχουν δύναμη τζαι ορίζουν τα πάντα... αναρωθκιούμαι αν θα τζοιμούνται τις νύχτες ή αν θα πετάσσουνται κάθε 2 λεπτά στον ύπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...