Απορίες Ιβάνας

1. Ιβάνα θα σταματήσει να μαθαίνει ελληνικά και θα γράφει ότι θέλει. Αφού Κύπριοι ντεν ξέρουν να μιλούν καλά και να γκράφουν, γκιατί πρέπει να ξέρει Ιβάνα?

2. Γκιατί άρχισαν πάλι οι υποψηφιότητες με τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ? Και γκιατί νομίζουν ότι είναι έξυπνα τα λογκότυπα τους? Δεν βλέπουν πόσο γκελοία είναι? Νομίζουν οι Κύπριοι είναι βλάκες?  Έτσι νομίζουν. Οι πολιτικοί νομίζουν ότι Κύπριοι δεν έχουν μυαλό και θα φαν ότι τους ταϊσουν.

3. Γκιατί οι Κύπριοι άντρες πιστεύουν ότι η γυναίκα πρέπει να είναι σωστή και να φαίνεται? Γκιατί δεν πιστεύουν ότι και αυτοί το ίδιο πρέπει να είναι?

4. Γκιατί υπάρχουν τόσο σκληροί άνθρωποι στη γη?  Γκιατί τόση αρρώστια του μυαλού? Συνέχεια σκοτωμοί, βιασμοί, ληστείες. Αν φταίει η οικογκένεια, η τηλεόραση, η κοινωνία και το σύστημα γκιατί δεν κάνουν κάτι να τα ντιορθώσουν? Σοβαρά Ιβάνα θέλει απαντήσεις.

Bonus: Θα απολύσουν Ιβάνα σε 2 μήνες. Τώρα μείωσαν τις ώρες της σε 4, σε δύο μήνες θα φύγκει τελείως Ιβάνα από ντουλειά. Άρχισε όμως κι αυτή μαθήματα Pole dancing και μίλησε με PATATES, να χορεύει αυτή όταν ντεν μπορεί η άλλη η μόνιμη στο show.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...