αν θέλεις βοήθεια

Αν θέλεις να αλλάξεις τις γκλάστρες, τους ανθώνες στο εξωτερικό του σπιτιού σου, μπορείς να καλέσεις τη neerie για επίσκεψη σπίτι σου.

Κάνε το νύχτα κατά προτίμηση.

Ναι, η neerie θα κτυπήσει τις παλιές σου γκλάστρες και τον αρχαίο σου ανθώνα με το αυτοκίνητο της επειδή στο παρκάρισμα δεν τα πάει πολύ καλά και μετά θα σου αγκοράσει νέους ανθώνες. Τόσο απλά.


Επίσης, αν θέλεις να σου φτιάξει το αυτοκίνητο, μπορείς να οδηγκάς εκνευριστικά σιγκά μπροστά της και να πατήσεις στόπερ την κατάλληλη στιγκμή.

Δεν έχει υπομονή και θα οδηγκά σαλαβατώντας σε απόσταση 1 μέτρου από τον πισινό σου προσπαθώντας να σε προσπεράσει με την πρώτη ευκαιρία. Φρόντισε να βρίσκεσαι σε δρόμους με συνεχόμενη γκραμμή στη μέση ή/και στροφές. Επίσης προσπάθησε να είσαι μπροστά της σε round-about.


Τέλος, αν βαργιέσαι να πλύνεις το πάιρεξ σου, απλά γκέμισε το με κέικ ή κάτι που να μοιάζει με φαί και στείλε της το. Θα εξαφανίσει ότι βρίσκεται μέσα και θα κάτσει να τρίβει το πάιρεξ μέχρι να λάμψει, να λιώσει, να γκδαρτεί - αλλά θα καθαρίσει! Και το πιο πιθανόν να σου κάνει και κέικ να σου στείλει επειδή ντρέπεται να το στείλει πίσω άδειο. Ιβάνα δεν σου συστήνει να το φάεις.


Ιβάνα θα βρει κί άλλα, περίμενε λίγκο.

 

2 σχόλια:

  1. γαμ#%%$&΅#@:%*(%^ΤΓΕ...
    μόλις τες αλλάξαμε δαμέ στη δουλειά... :/

    έχει τόσα πολλά χταρσίματα το δικό μου που εν θα καταλάβουμε που μου έδωκε... :/

    όι! τα πάιρεξ μου καθαρίζω τα μόνος μου... :ρ
    ευχαριστώ!

    υ.γ. έβρε τζι άλλα Ιβάνα τζαι εν πολλά βοηθητικά τούτα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιαγάπητη την βρίσκω πάντως την Neerie μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...