Ιβάνα και Γερμανός

Ιβάνα επιστρέφει σήμερα από ταξίδι. Ιβάνα τώρα κάνει παρέα μόνο με Γερμανούς (να διαβάσεις το προηγκούμενο ποστ). Γκνώρισε ένα πολύ καλό γερμανικό παιδί που είναι στην ίδια ομάδα με Ιβάνα και γκελούν πολύ μαζί. Είναι πολύ δραστήριος στη χώρα του και μίλησε πολύ ωραία. Πήγκαμε βόλτα χθες το απόγκευμα μαζί με άλλα δυο παιδιά από την ομάδα σε ένα ωραίο καφε-εστιατόριο και φάγκαμε. Καθήσαμε δίπλα από το τζάκι κι έξω είχε παγκωνιά. Όταν φύγκαμε έβρεχε κι ανοίξαμε ομπρέλλα αλλά δε χωρούσαμε κι οι 4 από κάτω. Τσακωθήκαμε λίγκο και νίκησε Ιβάνα. Ή απλά τα παιδιά ήταν πολύ ευγκενικά στο τέλος.





Μετά πήγκαμε σε ένα δωμάτιο που μαζεύτηκαν κάποια άλλα παιδιά κι έπιναν κι έπαιζαν μουσική. Γερμανικό παιδί έπαιξε πολύ ωραία κιθάρα και Ιβάνα έμεινε να κοιτάζει διότι τραγουδούσε και κοίταζε κι αυτός Ιβάνα στα μάτια. Ήταν και μια Ολλανδή πιο μεγκάλη που καθόταν συνέχεια δίπλα σε Γερμανό και ήθελε να κουβεντιάζει όλη την ώρα μαζί του. Αλλά Γερμανός χαμογελούσε σε Ιβάνα. Μια στιγμή, έβγαλε τα παπούτσια της μαζί με έναν άλλο Ολλανδό και Ιβάνα προσπαθούσε να καταλάβει αν μύριζαν τα πόδια τους. 

Μετά πήγκαμε για ύπνο, φτάσαμε στον όροφο του Γερμανού και αυτός κοίταξε δεξιά αριστερά και μετά φίλησε Ιβάνα χωρίς να το περιμένω! Ιβάνα περπάτησε μαζί με Γερμανό μέχρι το δωμάτιο του και της είπε να περάσει μέσα. Είχε ρούχα κάτω, παπούτσια, πράγκματα παντού, Γερμανός δεν σκέφτηκε να συγκυρίσει πρώτα.

Ιβάνα είπε καληνύχτα, φοβήθηκε ότι θα έβαζε Γερμανός Ιβάνα να καθαρίσει. Γερμανός χαμογκέλασε και είπε ότι θα της τηλεφωνήσει το πρωί για να παν μαζί στο πρόγκευμα.

Και σήμερα πρωί που Ιβάνα πήγκε να πιάσει Γερμανό από δωμάτιο, πάλι είχε πράγκματα παντού και αυτός βούρτσιζε τα δόντια του. Φορούσε μια φόρμα χαλαρή κι ήταν ψηλός και είχε μαλλιά σγκουρά απεριποίητα. Αλλά τα πράσινα μάτια του ήταν πολύ όμορφα.

Πήγκαμε κάτω στην αίθουσα για το συνέδριο και κάθησε ο καθένας στη θέση του. Όλη μέρα Ιβάνα αντάλλαζε μηνύματα με Γερμανό και χασμουριόμαστε και κάναμε νοήματα ο ένας στον άλλο.

Σήμερα το απόγκευμα φεύγκουμε και Ιβάνα ξέρει ότι δε θα ξαναδεί Γεμανό ποτέ ξανά.



Ιβάνα κατάφερε να πει το "Γ" αλλά μόνο για το Γερμανό. Επειδή τον συμπαθεί πολύ μάλλον...
 

3 σχόλια:

  1. παναγία μου και ο καβαλιέρος εν τέλια ασυγήριστος ούφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ιβάνα είπε καληνύχτα, φοβήθηκε ότι θα έβαζε Γερμανός Ιβάνα να καθαρίσει. "

    μουαχαχαχαχαχα.
    Είδες τα τραύματα Ιβανούδα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε ασυγκύριστοι θα είναι είτε οργανωτικοί μέχρι αηδίας
    Δεν βρίσκεις μέση κατάσταση

    Δεσποσύνη ξέρεις πόσοι Κύπριοι λένε σε Ιβάνα να την πιάσουν δουλειά? Οι καλύτερες προσφορές είναι για να καθαρίζει, οι χειρότερες, δεν θέλεις να ξέρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...