Ιβάνα και Ισπανός

Ιβάνα είναι ταξίδι με δουλειά για λίγκες μέρες. Πήγκε με μια ομάδα συναδέλφων επειδή μιλά ρωσικά για να βοηθά στη μετάφραση. Συνάδελφος από Κύπρο είναι μια κοπέλα δραστήρια που όμως κοιμάται πολύ στα διαλείμματα και Ιβάνα έπρεπε να την ξυπνά κάθε λίγο για να παρακολουθεί το συνέδριο.

Κάθε βράδυ πηγκαίναμε για ποτό μετά το συνέδριο και Ιβάνα έπινε και χόρευε μαζί με τους άλλους. Κύπρια έφευγε νωρίς να πάει να κοιμηθεί και Ιβάνα έμενε μέχρι αργά αφού αντέχει το ποτό.

Ένας Ισπανός πιο παλιός εξηγούσε σε Ιβάνα τις εργασίες της εταιρείας του και του Συνδέσμου επειδή Ιβάνα ήταν το νέο πρόσωπο στο συνέδριο. Τη νύχτα της είπε να την πάρει πίσω στο ξενοδοχείο και Ιβάνα δέκτηκε επειδή ήταν αργκά και Ιβάνα δεν ήξερε πολύ καλά τους άλλους εκεί.

Όταν έφτασαν ο Ισπανός είπε ότι Ιβάνα είναι πολύ ξεχωριστή κοπέλα και Ιβάνα απάντησε ότι είναι ξανθή και ψηλή και όμορφη και δεν έχουν έτσι κοπέλες στην Ισπανία.

Ισπανός συνέχισε και ρώτησε Ιβάνα αν μπορεί να κάνει κάτι.

Ιβάνα είπε τί?

Και Ισπανός προσπάθησε να φιλήσει Ιβάνα!

Ιβάνα ρώτησε: Μα δεν είσαι παντρεμένος?

Ισπανός είπε ναι.

Ιβάνα ξαναρώτησε: Ευτυχισμένος παντρεμένος? (happily married)

Ισπανός είπε ναι!!

Ιβάνα θύμωσε και σηκώθηκε να φύγκει.


Όταν μίλησε σε τηλέφωνο με neerie, Ιβάνα είπε ότι Ισπανός ούτε καν σκέφτηκε να ξεγελάσει Ιβάνα, να της πει ότι δεν ήταν ευτυχισμένος, να την κάνει να τον λυπηθεί. Τη θεώρησε απλά εύκολη. Και γι αυτό Ιβάνα τώρα μιλά μόνο με Γερμανούς!
 

3 σχόλια:

  1. Ναι αλλά εν μου απάντησες... Δηλαδή αν σου ελάλεν ότι ήταν δυστυχισμένος στο γάμο του ήταν να τον λυπηθείς τζαι να ενδώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι
    θα του δημιουργούσα τύψεις
    εξάλλου Ιβάνα θέλει κάποιον μόνο για εκείνη

    δεν το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...