Ιβάνα με άρρωστους στο chat δωμάτιο

Ivana βαργιέται πολύ αυτές τις μέρες.

Μπαίνει μέσα στο ίντερνετ και μιλά με συγγενείς στο Ρωσία αλλά πάλι βαργιέται.

Πριν λίγκο καιρό την βρήκε ένας στο chat και άρχισε να μιλά με Ιβάνα. Ήταν από Ουγγαρία. Είχε το nickname gatya. Έπιασε κουβέντα και άρχισε να μιλά, να δείχνει ενδιαφέρον. Ιβάνα βαργιόταν και απαντούσε μονολεκτικά.

Στο ίδιο chat γνώρισε και μια Ουγγαρέζα. Το όνομα της εκεί μέσα ήταν Sprite. Όπως το αναψυκτικό.

Μιλούσαν όλοι μαζί στο chat δωμάτιο. Πειράγκματα, αστεία, περνούσε η ώρα. Ο gatya άρχισε να δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για Ιβάνα. Στο τέλος της είπε ήταν άρρωστος με καρκίνο. Ιβάνα στενοχωρήθηκε. Τον ρωτούσε κάθε μέρα αν ήταν καλά.

Κάποια στιγκμή Sprite ήρτε να μιλήσει μόνη με Ιβάνα σε άλλο παράθυρο. Είπε σε Ιβάνα να σταματήσει να μιλά με gatya γιατί Sprite ήταν ερωτευμένη με gatya και τον ήθελε όλο δικό της. Τον gatya. Ιβάνα είπε ότι δεν την ενδιέφερε και χάρισμα της Sprite.

Στο μεταξύ ένα άλλο παιδάκι εμφανίστηκε στο "δωμάτιο" και μιλούσε με Ιβάνα. Αυτός είπε ήταν πιο μικρός αλλά είχε πολλά προβλήματα, το "δωμάτιο" ήταν η διέξοδος του. Ήθελε να αυτοκτονήσει. Ιβάνα προσπαθούσε να τον πείσει να μην το κάνει. Κάθε μέρα. Κάθε μέρα Ιβάνα έμπαινε στο δωμάτιο για να δει αν ήταν ακόμα ζωντανός.

Gatya ψάχνει Ιβάνα.
Gatya σημαίνει αντρικό εσώρουχο.
Sprite δεν μιλά σε Ιβάνα.
Μικρός απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Ιβάνα έφυγκε από δωμάτιο. Ακόμα αναρωτιέται ποιός ήταν τελικά άντρας, ποιά γκυναίκα και ποιός ΔΕΝ ήταν άρρωστος εκεί μέσα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦουέΓΚο?

1. Μόνον εμένα επαραξένεψε η προφορά της λέξης Φουέγο που την Ελένη μας? Φουέγο μάνα μου, ουχί ΦουέΓΚο. Εφακκούσεν άshημα κατά την άποψη ...