αρρώστια, γάλα, ύπνος, κίνηση, κόλλημα


Eίπα να μεν βάλω για τίτλο "διάφορα" πάλε.
  
Πρώτη του αρρώστια στους 15 μήνες, ωτίτιδα. Καλά άντεξε είπαν μου, είπαν εν το μητρικό γάλα, τζαι πιστεύκω τους. Τζι επιμένω φταίει η άγνοια μας τζαι η πελλάρα που δέρνει τις νοσοκόμες ακόμα τζαι τους γιατρούς που δεν στηρίζουν το θηλασμό. Έννεν σπουδαίο πράμα να μπορεί το σώμα της μάμας να ταίσει το μωρό? Τζαι γιατί προτιμούμε να το κόφκουμεν τζαι να κοττούμεν του μωρού σκόνη ή άλλα γάλατα που δεν ξέρουμε τι έχουν μέσα (πχ. το αγελαδινό γάλα - ειδικό για μοσχαράκια τζαι όι ανθρώπους, τίγκα στα αντιβιοτικά, ορμόνες κλπ http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/dangers-of-cows-milk/).
 
Προπαγάνδα τέλος.
 
 
Πρώτη φορά εψές εκοιμήθηκε ως το πρωί non stop! Εν παίρνω θάρρος, ξέρω ότι δέννεν το τέλος του βραδυνού ξυπνήματος, αλλά πρέπει να καταγραφεί! Τζαι ούτε ανησύχησα παρόλο που εξυπνούσα απορημένη συνέχεια, ευτυχώς ανέπνεε μια χαρά τζι εχαμογελούσε θέμας!
 
  
Επίσης πρώτη φορά δεν ήβρα κίνηση μες το δρόμο το πρωί, μέσα σε 9 λεπτά ήμουν δουλειά! Εθύμησε μου διακοπές των χριστουγέννων ή τον Αύγουστο... Πάλε απόρησα, τί στο καλό? Εφοηθήκαν την κρυάδα? Ήρτα εγώ λάθος ώρα? Είναι η αρχή του τέλους της κίνησης? Μπα... Πάλε δεν παίρνω θάρρος.
 
 
Τέλος, άλλη μια αποκάλυψη σήμερα για εμένα, όταν έππεσα πάνω σε μια σελίδα με τίτλο "Τί εννοεί όταν σου λέει "Θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας"", τζι είχα απανωτά flashbacks. Στη σελίδα γράφει:

Να σου πω τι πιστεύω: Tο να λέει «θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τη σχέση μας» σημαίνει πως θέλει να χωρίσετε. Μακάρι να έχω άδικο και η δική σου περίπτωση να αποτελεί εξαίρεση. Πιστεύω πως προσπαθεί σιγά σιγά να απομακρυνθεί από εσένα. Μήπως να τον ξεφορτωνόσουν μια και καλή; Ας αναλύσουμε λίγο παραπάνω την κατάσταση.
Πολλές φορές το ταίρι μας μπορεί να πει κάτι τέτοιο όταν του έχει συμβεί κάτι σοβαρό οικογενειακό. Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως αν είναι έτσι πρόκειται για πρόφαση. Όταν κάποιου του συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο, χρειάζεται να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και που αγαπά και ο ίδιος, όχι να τους βγάζει-υποτίθεται και προσωρινά- από τη ζωή του. 


Έκαμε μου εντύπωση το σοβαρό οικογενειακό. Εν συχνό φαινόμενο δηλαδή? Σε δύο περιπτώσεις, μετά που σοβαρή αρρώστια ή θάνατο στην οικογένεια, απομακρύνθηκαν από εμένα. Έδωσα χώρο/χρόνο τζι εξαφανιστήκαν μιαν τζι έξω. Στη μια περίπτωση εκόλλησα όπως την πίσσα που την πατάς τζαι δεν εμπορούσα να εξηγήσω τί είχε γίνει, στην άλλη επειδή είχα μάθει, εξικόλλησα μια χαρά. Μετά που χρόνια επανήλθεν ο δεύτερος αλλά ήταν πολλά πολλά αργά.
 
Για όσες/όσους επίσης εκολλήσαν, δέτε το "he's just not that into you". Βοηθά.
 
 
 

4 σχόλια:

  1. πόσο συμφωνώ σχετικά με κολλήματα. Μάνα μου ο άντρας αν σε θέλει θέλει σε, ούτε θέλει διαλείμματα, ούτε δικαιολογίες, κι αν τα καμει σκατά μια στο τόσο-ή και πιο συχνά, κρούζει ο κώλος του ώσπου να τα σάσει.

    τα υπόλοιπα εν μαλακίες

    ακόμα και να σε θέλει αλλά έχει υπερβολικά ψυχολογικά που τον απομακρύνουν-πάλε εν αξίζει να κολλήσεις. τι εννά καρτεράς ώσπου να του αναδόξει? η ζωή εν τωρά.

    οι σχέσεις είτε κυλούν είτε παρέτα.

    για τα υπόλοιπα:
    για τηνκίνηση μεν παίρνεις θάρρος
    για τον θηλασμό κλαπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως έμαθα τον με το δύσκολο τρόπο τζαι νομίζω έτσι θέλουμεν οι παραπάνω που μας... Τζαι για τούτον φταίει η χαμηλή αυτοπεποίθηση τζαι ο εγωισμός μας πιστεύκω. Ναι, μπορεί να συνυπάρχουν τούτα τα δύο, όσο περίεργο τζι αν φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποστηριζω θηλασμο, εθηλαζα ως 9 μηνων. Αλλά οι ωτιτιδες μας εν ωτιτιδες. 12 μηνων εν η τριτη του ως τωρα. Νομιζω εσιειτο το μωρο. Καλα επιετε οντως ως 15 μηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προωθούν το θηλασμό, αλλά όπως με ούλλα έννεν ανάγκη να φτάνουμε σε ακρότητες. Άμα εν μπορεί ο άλλος, εν μπορεί.
    Περαστικά σας, μεν χαίρεσαι για την έλλειψη κίνησης, και συμφωνώ ότι για να μάθουμε οι παραπάνω πρέπει να πάθουμε. Έννεν θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης ή κάτι πιστεύκω, εν ένα είδος νοημοσύνης που ίσως εν το έχεις αν δεν μάθεις. Σαν τα μωρά που όσο και να τους λες να μεν τζίσουν κάπου γιατί καίει, αν δεν τζίσουν να κρούσουν, εν θα μάθουν να αποφεύγουν ό,τι καίει. Ε, τζι εμείς, πρέπει να κρούσουμε πρώτα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...