a (gold)fish called neerie

Κάτι επάθαν τα νεύρα του εγκεφάλου που μου συνδέουν τις πληροφορίες.

Πιχι: Θωρώ μιαν κλάτσαν κάπου τζαι λαλώ α εν το χαμένον ζευγάριν τζείνης που είδα προχτές. Ξιχάννω να γυρέψω την προχτεσινήν. Μετά θκυο μέρες βρίσκω την προχτεσινή κατά λάθος. Πάω να έβρω την πιο πρόσφατην, χασιμιά. Τελικά ή δεν θυμούμαι τίποτε ή εν την ίδιαν που θωρώ συνέχεια τζαι παίρνω την βόλτες μες το σπίτι.

Έγραψα σας για το μαύρο τρικό που έλισεν πάνω του το χαρτομάντηλο στο πλύσιμο. Ξιχάννω πώς πρέπει να το καθαρίσω. Κατά λάθος βρίσκω το κολλητικό ρολό στο ερμαράκι κάτι μέρες μετά. Λαλώ κάτι το ήθελα τούτο. Ο μυαλός μου δεν τα συνδέει τα θκυο. Σήμερα που είδα το παλιό ποστ, εθυμήθηκα ότι το τρικό εν μες το δωμάτιο τζαι το ρολό μες την κουζίνα. Έπρεπε να κάμω συνειδητήν προσπάθεια να θυμηθώ το τρικό ΤΖΑΙ το ρολό. Ααααααν θυμηθώ πόψε μπορεί να τα έβρω τζαι τα θκυο να δοκιμάσω αν καθαρίζει.

Το ίδιο με την μαύρη κλωστή. Έπρεπε να ράψω κάτι. Θωρώ την μες το μπάνιο, λαλώ έθελα την κάτι. Θωρώ τη φανέλα μες το σαλόνι, λαλώ τούτη θέλει ράψιμο. Ο νους μου αρνείται να συνδέσει τα θκυο εκτός αν τον αναγκάσω τζαμαί επί τόπου, τζείνη την ώρα να θυμηθεί.

Τζαι τωρά έπρεπε να κάτσω να πονήσω τον εγκέφαλο μου να θυμηθώ τζαι να συνδέσω τα τρία παραδείγματα με το θέμα τζαι να τα γράψω.

Πόσες φορές μου έτυχε να ξεκινήσω να πάω σε ένα δωμάτιο του σπιτιού να έβρω κάτι τζαι ώσπου να πάω να ξιχάσω... Τζαι να ξανακάμω την ίδια διαδρομή πίσω πέρκι θυμηθώ.

Τζαι προψές είδα όνειρο ότι είχα συνέχεια έτσι κενά μνήμης, εξεκίνησα να πάω κάπου, δεν εθυμούμουν που, εθυμήθηκα, εξαναξίχασα τζαι ξανά τζαι βασικά εγύριζα βόλτες σαν τη χαμένη επειδή δεν εμπορούσα να συγκρατήσω τίποτε στη μνήμη μου.

Κατά τα άλλα, πράματα που εγίναν πριν χρόνια θυμούμαι τα σαν να ήταν χθες.

Τί έχω?
Ις δέαρ α ντόκτορ ιν δε χάος?

Μιτσοκαμμά μου το αλτζχάιμερ?
 

12 σχόλια:

  1. Κάτι άλλο σε απασχολεί εσωτερικά μάλλον γιαυτον και ο λόγος που ξεχάννεις. Εν ο νους σου κολλημένος κάπου αλλού. Ελπίζω ναν θετικό το κόλλημαν του νου σου.

    Επίσης παίζει να είσαι και λλίο αγχωμένη. Στω

    χχ

    Δρ. Αμαδρυάδα Καρύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα εν τζι εν νεοαποκτηθέν τούντο προσόν, έσιει χρόνια, απλά επιδεινώνεται αλόπως... έτο εν μπορώ να συγκεντρωθώ τζαι τέλος

    Α α! το καλλύττερον εν σας το πα!

    Neerie: Κόρη Ιβάνα έτσι όπως σε είδα που άνοιξες το παράθυρον τζι έρκεσουν ποδά τζι εζαβοπάτησες... Ντεζιαβού!
    Ιβάνα: Τί Deja vu? Αφού προχθές ξανάγινε!

    Ντεζιαβού τζαι πελλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν θα απαντήσω τζείνο που σκέφτηκα γιατί έννεν σωστό.
    αλλά οκ, νομίζω άμα κάμνεις τζείνη την προσπάθεια έννα μάθεις να θυμάσαι πιο εύκολα. τζαι επίσης νομίζω ότι μαθαίνεις τες αδυναμίες σου τζαι ξέρεις πότε να κάμνεις προσπάθεια. εγώ ασπούμε στο παράδειγμα της κλάτσας, λαλώ έτην δαμέ, θα την βάλω ΔΑΜΕ τζαι θα θυμούμαι ότι είναι δαμέ για να μπορέσω να βάλω τζαι την άλλη. ΔΑΜΕ α, ΔΑΜΕ. τζαι κάμνω συνειδητά μένταλ νόουτ. όσο μπορώ, προφανώς.
    Επίσης, χάνω πράματα άμα συγυρίζω ενώ μιλώ στο τηλέφωνο για παράδειγμα. Άρα αν έχεις άλλες σκέψεις τζείνη την ώρα εν λογικό να μεν θυμάσαι μετά. Ντέντικεϊτ τη σκέψη σου σε ένα πράμα κάθε στιγμή. Έννα βοηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέρκι να εννοείς ότι πρέπει να οργανωθώ!!
      αμάν τζι εν μου περνά ούτε τούτο!

      Διαγραφή
    2. μπαααα, εγώ εν είμαι οργανωμένη πάντως. απλά μια συνειδητή προσπάθεια στο να προσέχεις κάποια πράματα, ώσπου να σου γίνει συνήθεια. :)

      Διαγραφή
  4. :))) Toύτον έπαθα το τζιαι εγώ να νομίσω ότι κάτι είδα το στο όνειρο μου ή ότι εξανάγινε κάπου σε μια παράλληλη διάσταση (ντεζιαβου φάση) αλλά τελικά όντως να έγινε και εγώ να νομίαω ότι εν στο όνειρο μου lol.

    Άλλο,μπορεί τελικά να είσαι ο τύπος που εν προσέχει τις λεπτομέρειες, ας πούμε εμένα εν τα κλειδκιά μου μπροστά μου, ούλλοι θωρούν τα αλλά εγώ όχι.

    Όμως είσαι σίουρη ότι εν σε απασχολεί κάτι?? Γιατί ο τρόπος που μιλάς είναι σαν να τζιαι τωρασινό σχετικά θέμα,

    requote"Κάτι επάθαν τα νεύρα του εγκεφάλου που μου συνδέουν τις πληροφορίες"
    ότι πάθαν τωρά καταλάβω
    ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά, σίουρα δεν έχω παρατηρητικότητα!! εκτός αν με βάλεις να παίξω Διαφορές, τζαμαί κάτι κουτσιώ

      έσιει τζαιρό που ξιχάννω, απλά τωρά εσυνειδητοποίησα ότι έχουμεν κάποιο πρόβλημα στο matching information, έτο πρέπει να κυκλοφορώ με post it πας την κκελλέ

      Διαγραφή
  5. Πρώτα να σε συγχαρώ για τον τίτλο:)

    Πριν αγχωθείς για το αν έσιεις αλτσχαιμερ ή όι, προσπάθησε να χαλαρώσεις γενικά. Ξέρεις που λαλούν "ένας νους σιειμωνα καλοτζιαίρι". Ε πόσα να προλάβει;

    λαλείς να θέλεις διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμβαίνει σε ούλλους μας κατά καιρούς. Μεν μου ανησυχείς. Εννα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παθαίνω το πολλά συχνά, θέλω να πιστεύω ότι φταίει η υπερκόπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...