Αλλού λυπούνται κάθε φορά που αλλάσσει ο χρόνος

Εμείς ευτυχώς σιαιρούμαστεν που φέφκει ο παλιός τζι έρκεται ο νέος. Νέα αρχή, νέα ευκαιρία λέμεν.

Εν ετζοιμηθήκαμεν πολλά τις γιορτές. Που τραπέζι σε τραπέζι, που συγγενή σε κουμπάρο, σε φίλο, σε γονιό, φάε τζαι να φάεις, πιε τζαι να πιεις, ξενύχτια, λλίος ύπνος... Εφτάσαμεν να θέλουμεν άδεια για να ξεκουραστούμε που την άδεια. Ή εναλλακτικά, να θέλουμε να πάμεν πίσω δουλειάν γιατί η ρουτίνα μας εν πιο ξεκούραστη. Εν παραπονιούμαι, επέρασα πολλά όμορφα τζι ας εταλαιπώρησα το έντερον τζαι τα μμάθκια μου. Τζαι για πρώτη χρονιά μετά που 2 χρόνια εν έκαμα τίποτε φέτος: ούτε μελομακάρονα, ούτε πισκοττούθκια, κκέικς, φαγιά, αφού όπου επηαίνναμεν είχαν ποούλλα. Τα ωραία του να έσιεις θκυο σόγια. Εθώρουν τα τζι εγώ τζι εσκέφτουμουν: φάε ώσπου έσιει γιατί σε λλίους μήνες δεν ξέρουμε ποιοί θα έχουμε τζαι τί θα έχουμε.

Τζαι να μου λαλεί τζαι η Ιβάνα ότι εμείς οι Κυπραίοι τρώμεν τζαι ξοθκιάζουμεν παντές τζι έννα πεθάνουμεν αύριο. Πλέον έτσι σκεφτούμαστε... Όσοι εφυλάαν, τωρά θυμούνται το κούρεμα, εν μες την ανασφάλεια τζαι σκέφτουνται ποιός ο λόγος να φυλάουν τζαι τραβούν τις αποταμιεύσεις τους, χώννουν τες, ξοθκιάζουν τες, στέλλουν τες στο εξωτερικό.

Σκέφτουμαι τζι εγώ να φυλάξω λλία λεφτά τζαι να αγοράσω bitcoins ή λαχείο. Τουλάχιστον εν θα τα κουρέψει το κράτος τζαι η τρόικα τζι έχω ένα chance να τα πολλύνω. Να πέσουν τουλάχιστον μαχόμενα.

Εναλλακτικά, να φυλάω τζαι να τα διώ ποτζεί ποδά που υπάρχει ανάγκη, να φάμεν ούλλοι σήμερα τζαι ως αύριον άξιος πόννα ζήσει.

Αλήθκεια, είμαι αισιόδοξον άτομο πλέον τζαι δεν φοούμαι να μας κόψουν τζι άλλα. Φοούμαι όμως το ηλεκτρονικό φακέλλωμα, φοούμαι τους αεροψεκασμούς, φοούμαι τις αρρώστιες - τα συντηρητικά τζαι τα χημικά μες που μας βάλλουν μες τα φαγιά, τα εμβόλια που μας προτρέπουν (σε λλίον τζαιρόν θα μας αναγκάζουν) να βάλλουμε για τες γρίππες των shοίρων, πτηνών, ψαρκών τζι ελεφάντων ενώ εν ούλλα προσχεδιασμένα ακούεις. Φοούμαι τους πολιτικούς, την ριαδιενέργεια με τις αντένες που εβάλαν παντού, φοούμαι το microwave, φοούμαι την NSA, φοούμαι την Monsant, φοούμαι τα ηλεκτρονικά τσιπς που λαλούν θα μας αναγκάσουν να βάλουμε ή την κατάργηση των κωδικών στα κινητά για να δουλεύκουν ούλλα με δαχτυλικά αποτυπώματα τζαι τις ίριδες των μμαθκιών, φοούμαι τους δολοφόνους, τους μυστικούς πράκτορες, τις ρυτίδες, τους ιούς τζαι τα trojans, τους μανιακούς που πελλοβουρούν μες τους δρόμους.

Τζαι για να μεν πελλάνω, αγαπώ το Δώρο, τους δικούς μου, τα μωρά που καταφθάνουν στην ευρύτερη οικογένεια, τον κάττο του πεθερού μου που εν σαν το αρνί, δοξάζω το Θεό που έχουμε αγάπην, την υγεία μας τζαι μπορώ ακόμα τζαι ταράσσω και θέλω να φωνάξω "δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!" αλλά ξέρω πως ο νεκροθάφτης εν ο μόνος που θα έσιει πάντα δουλειά ότι τζαι να γίνει σε τούντον κόσμο! Να μια καριέρα πολλά υποσχόμενη!

Θέλω ύπνο.

Καλός νέος έτος αγαπητοί.

Είθε να γυρίσουμεν τα μμάθκια μας μέσα μας φέτος.



 

8 σχόλια:

  1. Αρέσκει μου η φιλοσοφία της ζωής σου! Καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι! Πολύ χαίρομαι για σένα! :)
    Καλή Χρονιά φίλη μου, μέσα από την καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία όντως η φιλοσοφία σου. Τα μάτια μέσα μας. Καλό σου νέο έτος Neerie μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοείς trojans; Τους Τρώες, τον πλανήτη, κάτι άλλο που δεν πιάνω γιατί δεν γνωρίζω; Εξήγα να χαρείς!

    Τα άλλα όλα που φοβάσαι, φοούμαι τα τζιαι γω αλλά προσπαθώ να μεν τα σκέφτουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά καλή η ευχή σου. Μακάρι να κοιτάξουμεν ούλλοι μέσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. my love to you all!!
    κολόνα trojans εν όπως τους ιούς, μπαίνουν μες το κομπιούτερ σου χωσμένοι μέσα σε άλλα προγράμματα όπως το δούρειο ίππο (trojan horse) τζαι κάμνουν σου το καλοκαιρινό, βαρκούμαι να κάμω google, κάποιος ειδήμονας ας μιλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. YoBit lets you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as many as coins you want from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click CLAIM as many times as 50 times per one captcha.

    The coins will stored in your account, and you can exchange them to Bitcoins or USD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...