σχεδόν απάτη

Ξέρω τουλάχιστον 3 παντρεμένες κοπέλες που στη διάρκεια του γάμου τους είχαν ένα πολλά σοβαρό πειρασμό ράτσας "ελεύθερο αρσενικό που κοντοσυνάεται τζαι παίζει με τα συναισθήματα της παντρεμένης, συμπεριφέρεται της σάννα τζι εν θεά τζαι τζείνη νιώθει να χάνει τη γη κάτω που τα πόθκια της".

Η ράτσα του λαλεί τα ούλλα, εν γλυκομίλητος, ερωτεύσιμος, εν έτοιμος -στα λόγια- να προσφέρει όσα δεν προσφέρει ο σιακόλας, ο εμίρης του κατάρ ο ταρζάν τζι ο σάκης ρουβάς μαζί, αψηφώντας σύζυγο, παιδιά της γυναίκας τζαι την κοινωνία ολόκληρη. Με λλία λόγια, παίζει το αππαρίν τους κατ' εμέ. Αλλιώς, ήβραν τζαι κάμνουν.

Έννα μου πεις, η παντρεμένη τί γυρέφκει τζαι διά τους σημασία? Εσυζητήσαμεν επανειλημμένως με το Δώρο για το θέμα, είπα του ότι μια γυναίκα εν γυρέφκεται συνήθως για τους ίδιους λόγους που γυρέφκεται ένας άντρας. Ο άντρας μπορεί εύκολα να τσιλιμπουρδίσει με άλλην γιατί απλά του εσηκώθηκε τζαι παράλληλα να "αγαπά" την γυναίκα του. Τζαι μετά να της πει ότι δεν εσήμαινε τίποτε για τζείνον η άλλη. Φυσικά φαντάζομαι τα ίδια μπορεί να πει τζαι στην άλλη για τη γυναίκα του. Lame αν με ρωτάς, κάτι εν πάει καλά με την αγάπη του ή με το νου του αν γυρέφκεται αλλού.

Ένιγουέι, εγώ υποστήριξα ότι μια γυναίκα, ως επί το πλείστον εν θα το κάμει απλά για να περάσει μιαν σεξωτική βραδιά, αν απατήσει θα είναι επειδή δεν της συμπεριφέρεται καλά ο άντρας της ή δεν λαμβάνει τη σημασία που θέλει μια γυναίκα που τον άντρα της, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι η γυναίκα απαλλάσσεται της ευθύνης. Υποστήριξα σθεναρά πως η γυναίκα εν πιο συναισθηματικό ον, αν κάμει κάτι εν που χρειάζεται αγάπη (μάνα μου μας). Ντάξει, σε κάποια φάση αναγκάστηκα να ομολογήσω ότι πλέον τζαι γυναίκες παντρεμένες ή σε σχέση μπορεί να κάμουν one night stand απλά για την πλάκα.

Ένιγουέι ξανά.

Πράγματι, και στις 3 των περιπτώσεων που γνωρίζω, οι σύζυγοι ήταν στην κοσμάρα τους, σάννα τζαι δεν υπήρχεν η γυναίκα τους ή δεν την εκτιμούσαν ή δεν της το έδειχναν. Μετά από παρά τρίχα ολίσθημα, ευτυχώς τζι οι 3 εν ευτυχισμένες πλέον με τους αντράδες τους θέλω να πιστεύω, αλλάξαν τα πράματα άρδην, εξεφορτωθήκαν τους επίδοξους μνηστήρες τζι ανάσανα τζι εγώ γιατί εν η αλήθκεια αγχώνουμουν. Και στις 3 περιπτώσεις νομίζω, οι αντράδες εμυριστήκαν μνηστήρα τζι εφέραν τα μίλλια τους. Δεν ξέρω αν αλλάξαν συμπεριφορά, αλλά οι γνωστές μου εσταματήσαν να κλαιν τζαι ούτε λόγος για μνηστήρες πλέον.

Ο λόγος που τα λαλώ αυτά είναι γιατί αν μου τύχει εμέναν ποττέ θα πελλάνω. Αλλά εν η αλήθκεια, που τότε που επαντρεύτηκα εξαφανιστήκαν οι μνηστήρες. Ούτε για δείγμα λέμε. Βέβαια ούτε καν διανοούμαι, ούτε θέλω να δώκω ευκαιρία πλέον, ούτε καλή τζι ευγενική είμαι, το φλογοβόλο μου βλέμμα επόκατσεν τζαι αν με κοιτάξει κανένας περίεργα κάμνω την αλλοίθωρη.

Ο Θεός να γλέπει τζαι να σιέπει.
 
 
 

13 σχόλια:

  1. Μα είσαι σίουρη ότι εχαθήκαν οι μνηστήρες, οξά εγίνειν ο χαττάς τζιαι γιαυτό εκόψαν τες πολλές αναλύσεις οι κορούδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω πολλά να πω σχετικά με το θέμα. το ζουμίν εν ότι ο καθένας κάμνει τες επιλογές του. επιλέγεις να αδιαφορείς για τον/την σύντροφό σου, επιλέγει να γεμώσει το κενό που δημιουργεί η αδιαφορία σου με εραστή/ερωμένη (έστω κ νοητικά) αντί να συζητήσει μαζί σου. Το τρίτο πρόσωπο επιλέγει να μπει ανάμεσα, τζιαι πάει λέγοντας.

    εν ασχολούμαι πλεόν με το ποιος φταίει που ο χ απάτησεν την ψ. φταιν τζιαι οι τρεις που εν είχαν το θάρρος να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις

    (τελικά είπα πολλά) :)
    πε του Δώρου να σε προσέχει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται πολλά συχνά τα τελευταία χρόνια ακριβώς για τους λόγους που λες π.χ. ο άντρας στην κοσμάρα του. Ξέρω και γώ περίπτωση που το τέλος εν ήταν αίσιο όμως για το ζευγάρι και είχαν και ιστορίες πολλές και άσχημες, δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν νομίζω ότι λείφκει η συζητηση αλλά τζι εγώ εξεκίνησα να γράφω ένα σχόλιο και είδα το σχόλιο της Δεσποσύνης, και πάνω κάτω λέει ό,τι είχα να πω με πιο λία λόγια.
    Φυσικά ο τρίτος φταίει αλλά εν έχει κάι να χάσει. Τζείνος που απατά έχει να χάσει και έπρεπε να το σκεφτεί πολλά πριν το κάμει, αλλά που την άλλη εν ξέρεις καν γιατί το κάμνει εξ'αρχής. Έχει πολύ κόσμο που εν νεκατωμένος σε προβληματικές καταστάσεις...
    Ποια περίπτωση να πρωτοπιάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα γιατί ο τρίτος φταίει Μουν μου. όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Απλά πιστεύω στο κομμάτι της γυναίκας οι λόγοι ξεκινούν, γιατί εν ο άντρας π.χ. αδιάφορος. Είμαι σύμφωνη με εκείνο που λέει η Νίρι, η γυναίκα εν συναισθηματική (δεν λέω ότι είναι όλες)και δεν ερωτεύεται για τους ίδιους λόγους που ερωτεύεται ο άντρας. Ε αν ένας άλλος την διεκδικήσει με τρόπο που έχει ανάγκη μπορεί όντως να ενδώσει. Βέβαια σε τούτες τις καταστάσεις εν έχει αθώο, εν όλοι ένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν εκατάλαβες τι λαλώ.
      εννοούσα ότι φταίει τζείνος που απατά (εν προφανές), φταίει ο απατημένος (όι πάντα εμφανές, αλλά συνήθως κάτι κάμνει για να χάσει τον άλλο), αλλά ο τρίτος, όσο κι αν φταίει που επέλεξε να μπει στη μέση, εν είχε κάτι να χάσει, άρα ποιός τον χέζει τον τρίτο. αν δεν ήταν τζείνος, έννα ήταν άλλος.

      Διαγραφή
    2. έπιασα σε τωρά! όντως εν εκατάλαβα πριν. χχ

      Διαγραφή
  6. ξέρεις ότι συμφωνώ. Μόνο στο "one night stand απλά για την πλάκα" θα διαφοροποιηθώ, γιατί πιστεύω ότι άμα είσαι ΧΟΡΤΑΤΟΣ ρε κουμπάρε, εν έshεις ανάγκη που τέθκοιες πλάκες.

    Για μένα, όταν είτε άντρας είτε γυναίκα απατήσει τον σύντροφό του, φταίει ΚΑΙ ο απατημένος. He/she just wasn't good enough. Έστω άθελά του, έστω επειδή "τελικά δεν ήταν αυτό που νόμιζα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιος/α θα ενδώσει γιατί απλά ο τρίτος του/της δίνει απλόχερα εκείνο που του/της λείπει είτε τούτο εν σημμασία, είτε σεξ είτε οτιδήποτε άλλο. Και τούτο συμβαίνει και στις δύο πλευρές. Αν ο γάμος εν πάει καλά και για τούτο προφανώς φταιν και οι δύο τότε είναι και οι δυο επιρρεπεις. Απλά επειδή οι αντρες πολλες φορές σκεφτουνται με την κάτω κκελλε απατούν πιο ευκολα, αν και στην εποχή μας εν και τούτο αμφιλεγόμενο. Μια γυναίκα νομίζω θα απατήσει για πιο "συναισθηματικούς" λόγους. Αν ο γάμος/σχέση εν μια χαρά τότε κόφκεται και η φόρα του τρίτου και τελειώνει η κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *χορτάτος και σέβεσαι τον σύντροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να σου πω? έχω ακούσει τους πιο ηλίθιους λόγους για τους οποίους απάτησαν. Θα σου απαντήσω όμως από το βιβλίο του Πασκάλ Μπρυκνέρ Το Παράδοξο του Έρωτα. Οι γάμοι σταμάτησαν να είναι πλέον οικονομικές συμφωνίες (προίκα, ανταλλαγή περιουσίων, ένωση βασιλείων, επιχειρήσεις που έπρεπε να ενωθούν) και πέρασαν στο στάδιο της ελευθέρης βούλησης και του έρωτα. Επομένως εύκολα ευρωτεύομαστε, εύκολα παντρεύομαστε, εύκολα αποφασίζουμε ότι ο άλλος δεν μας κάνει και εύκολα απατούμε και χωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kaisin δεν υπέκυψε καμιά που τούτες που ξέρω φορ σιούαρ

    δεσποσύνη είπες τα πολλά καλά, ούλλοι λαμβάνουν αποφάσεις άρα ούλλοι έχουν μερίδιο ευθύνης (εγώ σκέφτουμαι όμως ότι η διαφορά είναι στη δύναμη ίσως... ότι κάποιος έσιει παραπάνω ψυχικές δυνάμεις που άλλον, ως επίσης κάποιος μπορεί να αγαπά παραπάνω...)

    αμαδρυάδα, moonlight συμφωνούμε

    mademoiselle και sike, εδώ μπαίνει τζαι το κομμάτι της επικοινωνίας, δηλαδή έστω αν δεν περνάς καλά πρέπει να το μιλάς με τον άλλο συνέχεια ώσπου να φκάλεις μαλλιά, πριν αποφασίσεις να απατήσεις. ξέρω συμφωνείτε :)

    επίσης sike, έσιει άντρες που θέλουν το διαφορετικό, όσο χορτάτοι τζι αν εν με τις γυναίκες τους... τζαμαί πλέον μιλούμε για αρρώστια νομίζω

    μάνα έχει κι ο Πασκάλ τα δίκαια του, αλλά τούτες ούλλες οι ευκολίες εν η μάστιγα της δικής μας εποχής











    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...