ληγμένα

Όταν επέστρεψε ο Δώρος ερώτησα τον αν ήταν εντάξει το σάντουιτς του. Είπε μου με μιαν ανησυχία ότι εν εκατάλαβε τίποτε γιατί επείναν. Είπα του τζι εγώ για την πρασινάδα τζαι ότι ήμουν καλά. Για κάποιον περίεργο λόγο εν ηρέμησεν η φάτσα του...

Το απόγευμα επέμενε να πάει να αγοράσει καινούργια μαγιονέζα. Λαλώ του εν καλή τζείνη που έχουμε. Ληγμένη μεν, αλλά εν μες το ψυγείο, εν παθαίνει τίποτε στον ένα μήνα, εγώ έφαα τζι είμαι καλά. Εν τον έπεισα.

...Είπα να μεν του πω ότι ήπια τζαι γάλα το πρωί που είσιεν ημερομηνία λήξης 7/1/2013. Τζαι ότι αφού ήταν μες το ψυγείο!

Επαναλαμβάνω ότι είμαι μια χαρά, οργανικά. Ο νους μου όμως, έννα σας γελάσω



 

7 σχόλια:

  1. κόρη, σιγά. εγώ τρώω τζαι πίνω ληγμένα ούλλη μέρα, που πάντα. τζαι είμαι μια χαρά. :) (τι εννοείς αυτό δεν το πιστεύουν όλοι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nομίζω ότι το μα καταπίννεις ληγμένα πε μου?ταιρκάζει σου απόλυτα...:))) ;Eκαμες το που θεωρία σε πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι τζαι εγώ του ληγμένου! Τωρά εξηγούνται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ου σιγα το πραμα! Εν μια χαρα το γαλα αμαν περασει η ημ.ληξης. Εν παθαινεις τιποτε. Τζιαι με τα υπολοιπα εν παθαινεις τιποτε. Καταναλωνω τα εδω και χρονια.
    Αν δεν καμουν σκουλουτζια, αλλαξουν χρωμα, κτλ, εν μια χαρα για καταναλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. you go girls!

    εν πελλάρες που λαλούν για τα ληγμένα, εν για να μας κάμνουν να αγοράζουμε συνέχεια καινούργια!

    τούτο με το γάλα εν νέο ρεκόρ πάντως, 6 μέρες μετά την ημερομηνία λήξης τζι ήταν μια χαρά! (έβρασα το βέβαια για να το επιβεβαιώσω)
    έτο περιπαίζουν μας ούλλοι

    btw πρέπει να ξανάγραψα για ληγμένα... εκτός αν εν deja vu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά έννα είσαι κόρη, τίποτε εν παθαίνεις!!

    Η ημερομηνία λήξης πας τα προϊόντα δε σημαίνει ότι άμαν περάσει η ημερομηνία ενιμπόρεις να τα φάεις. Σημαίνει απλώς ότι μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορεί το κατάστημα να σου το πουλήσει γιατί κοντεύκει να χαλάσει, όι πως εχάλασεν ήδη. Σαν το γάλα που μπορεί να το γοράσεις σήμερα τζιαι να κάμεις τζιαι 3 μέρες να το πιείς.

    Αμαν δε βρομεί έν οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ημερομηνια ληξης εν απλα για να καλυπτει τους πωλητες. Εν εσιει να καμει με το αν χαλα το προιον τζιε γινεται ακαταλληλο για καταναλωση, απλα μπορει να χασει καποιες ιδιοτητες. Ενα γιαουρτι πχ που εν που τα πιο ευαισθητα προιοντα εννα κατεβασει ζουμι, εννα αλλαξει υφη αλλα με ενα νεκατωμα ενναν σχετικα οκ. Αλλα ουλλοι θα το πετασσαμεν :p
    ειδα προσφατα ενα ντοκυμαντες που ανεβασε η Γεωργια www.oneirothireftis.blogspot.com για το πεταμενο φαγητο γιαυτο ειμαι επηρεασμενος τζιε πολυλογω!
    http://www.youtube.com/watch?v=Mvjb8p_ngwU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...