Ιβάνα - τελευταίες απορίες του χρόνου

Γεια σας και χρόνια πολλά και όμορφα! Περάσατε καλά? Ωραία, κι εμείς.
Ιβάνα έχει κάποιες απορίες πριν φύγει ο χρόνος και θέλει να κλείσει τις υποθέσεις της για να ξεκινήσει φρέσκα το 2014. Θα σας πω.
 
Η neerie θυμώνει συνέχεια Ιβάνα και χθες είχαμε μια μεγάλη συζήτηση. Και της είπα θα ρωτήσω στο μπλογκ και μου είπε κάμε ότι θέλεις. 
 
Ιβάνα και neerie συνεργάζονται για κάποια projects, βασικά  Ιβάνα βοηθά τη neerie. Επειδή Ιβάνα έχει πολύ καλές ιδέες, δίνει συμβουλές και συνέχεια συζητούν. Ιβάνα έχει επιχειρήματα, πείθει τη neerie για λίγο και μετά neerie φοβάται πάλι να κάνει κάτι καινούργιο. Ιβάνα εκνευρίστηκε, γιατί neerie ρωτά παντού για τη γνώμη τους, αποφασίζει, μετανιώνει, ρωτά και Ιβάνα αλλά ποτέ δεν ακούει και λέει Ιβάνα πρήχτισσα. Άλλες φορές όμως με ευχαριστεί που πιέζω neerie και λέει ευτυχώς που πιέζω και γίνονται κάποια πράγματα γιατί θέλει κούντημα. Ιβάνα δεν ξέρει τί να κάνει, κουράστηκε να πιέζει και να νιώθει ότι ρίχνει αυγά πάνω στον τοίχο. Βαρέθηκε. Είναι ψυχοφθόρο (Ιβάνα έμαθε νέα λέξη).  Και σκέφτεται να πει στη neerie να κάνει ότι θέλει και να μην την ρωτά πια.

Επίσης, neerie θύμωσε γιατί Ιβάνα έβαλε μαύρο τρικό της neerie στο πλυντήριο με χαρτομάντηλο που ξέχασε μέσα στο μανίκι. Τώρα το τρικό έχει ένα μανίκι ολόασπρο από μέσα, από λιωμένο μαντηλάκι. Και Ιβάνα δεν ξέρει πώς να το καθαρίσει και neerie είπε να κόψω το λαιμό μου. Αλλά ξέρω ότι δεν καθαρίζει έτσι. Πώς καθαρίζει?
 
Ναι σωστά, για το δεύτερο θέμα η συζήτηση ήταν πιο έντονη.
 
 
 
 

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και στις δυο σας! Τώρα για τις απορίες τι να πω...αν ξαναπλύνεις το τρικό εν θα λιώσουν τα ασπρούθκια που το χαρτομάντηλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκίμασε ποτζίντο μασκαραλλίκκι που καθαρίζει τις τρίχες των κατοικιδίων. Τζιεινη την άσπρη την κουβαρίστρα που κολλιτσιάζει. Εχει και το σούπερχομ και το ικεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xronia sou polla me ygeia k agapi pano apo ola!!! Xronia polla k koroudes m p pano!!!! To loipon boutta to triko se malaktiko, afise to ligi wra k arxise na vgazeis ta xartakia, tha afairethun poli eukola me etsi tropo. Meta plune to triko kanonika xana. An to plineis xwris to malaktiko den tha fugoun ola, pali tha exei!!

    p.s en jai exei skopo na mas egkataleipsei i ivana enen???please say no

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα δοκιμάσω ότι μου είπετε, θενξ, γιατί η Ιβάνα δεν χαπαρίζει.
    όι εν φέφκει, τώρα να σας πω τζαι τα κατορθώματα της, σε επόμενο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...