desperate (house)wife

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο νέος μήνας Ιούλιος 2013!

Έτσι θα πηαίννουμεν τωρά, μήνα με μήνα γιατί ως τον Αύγουστο, άξιος πόννα ζήσει!



Μπαίνω κατευθείαν στα ψητά, χρειάζομαι τη βοήθεια σας αγαπητές νοικοτζυρές.

1ο θέμα: Η των ποτηριών θαμπότης
Το πλυντήριο των πιάτων τζαι των ποτηρκών μου φκάλλει μου τα ποτήρκα θαμπά. "Ρε γιε μου πιε λλίον λαμπρυντικό να σου περάσει", ετίγκαρα το στο λαμπρυντικό τζαι πάλε δεν γυαλλίζουν! Για να πλύνει βάλλω του πουτζείνες τες ταμπλεττούες που έχουν ποούλλα μέσα. Δεν ξέρω τί να κάμω. Αφού πλυννίσκει τα τζαι μετά ξαναπλυννίσκω τα εγώ. Τί να φταίει τί να φταίει που μου βγαίνουνε θαμπά? (μια φωτογραφία θαμπού ποτηρκού δεν ήβρα στο νετ να βάλω, τί στο καλό, ούλλου του κόσμου τα ποτήρκα γυαλλίζουν?)



2ο θέμα: Πρασινίζω τζαι πονώ
Τα σκουλαρίκια μου κάμουν μου τα αυτιά μου ολοπράσινα τζαι με πληγές. Ναι εν ψεύτικα εννοείται αλλά εν θα αρκέψω να βάλλω αληθινά (έφκαλα τζαι τα χρυσά δόντια) τζαι σε όσους θέλουν να μου φέρουν δώρο χρυσά τζαι διαμαντένια σκουλαρίκια προτιμώ να μου κάμετε δώρο αεροπορικά εισιτήρια για Τοσκάνη είπαμε). Τί να κάμω για να φορώ βίδες τζαι να μεν πρασινίζω τζαι na πονώ? Μόνο σοβαρές προτάσεις.









3ο θέμα: Μόνον εγώ...?
... δεν μπορώ να φορώ έτσι  παπούτσια? Αν εξαιρέσεις το ύψος (ζαλίζουμαι τζει πάνω) τζαι το γεγονός ότι που την τρύπα μπροστά χωρεί μόνο το μεγάλο μου δάκτυλο), πάντα φκαίννει μου το κολανούι πίσω τζαι καταλήγω να τσακίζουμαι ή να μου φκαίννει το παπούτσι άλα Σταχτοπούτα τζαι να μεινίσκω ξυπόλυτη σαν περπατώ. Μα πώς τα καταφέρνετε εσείς οι ακροβάτισσες που σας θωρώ? Κολλάτε το κολανούι/παπούτσι πάνω σας? Λείπει τζι η Ιβάνα να την ρωτήσω.








  

12 σχόλια:

  1. Τζιαι εμένα πρασινίζουν τα αφκιά μου με τα φέικ σκουλαρίκια. Τζιαι επίσης συμφωνώ για τα χάι χιλς. Όποιου ιδέα τζιαι να ήταν, όσο γοητευτική τζιαι σέξυ (τζιαι όποιος αντέξει) κάμνει μια γενέκα, μισώ τα τζιαι πονούν τα πόθκια μου. Βίβα οι μπαλαρίνες. Ολέ!!!!

    Τις καλημέρες μου. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως έσιει γυναίκες που τα φορούν που το πρωί στη δουλειά και συνεχίζουν να περπατούν ως την νύχτα μια χαρά. Εγώ εν είμαι μια ποτούτες! Άμαν πρέπει να τα φορήσω αντέχω τα πολλά λλίο. Εν έχω με ισορροπία (με τες παντόφλες και πέφτω) οπότε άστα να πάνε!!
    Βασικά ούτε για τα άλλα δυο έχω να σου πω κάτι να σε βοηθήσει! :)
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν φορέσεις τα σκουλαρίκια βάλε τοπικά στα αυτιά σου οινόπνευμα και πλύνε και τη βάση του σκουλαρίκιου με οινόπνευμα. Εμένα βοηθα με αλλά μεν φανταστείς απλά αντέχω τα 2-3 ώρες παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα τούτο μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μου το κάμνει τούτο.
    Αν εν κρεμμαστά θα σου έλεα να πάεις να πιάσεις ανταλλακτικά κρεμμασταροππουσhλικκούθκια τζαι να τα αντικαταστήσεις. Αν εν studs μπράβο χάσατε.
    Για τα ποτήρκα σου εν ξέρω εν η αλήθκεια... για τα τακούνια...εμένα κάποια κάθουνται μου καλά, μάλλον κάτι εν πάει καλά με τα παπούτσια σου, κάποια άλλα έννα εν οκ. Εν τα προτιμώ εν η αλήθεια, αλλά τζείνα που έπιασα εν πολλά οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοπέλλες αναφέρομαι ειδικά στα παπούτσια με κολανούι που πίσω!
    εν σας φκαίννουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) Νομίζω φταίει η ποιότητα των ποτηρκών. Βέβαια, ό,τι ποιότητα και να βάλεις, με τον καιρό θα αρχίσουν να χαλούν. Υγ: Στο πυντήριοπρέπει να βάλεις και κάτι σαν άλας σε μια ειδική εισδοχή, μήπω έλειψε και δεν το πρόσεξες;
    2)Πάρε τα σκουλαρίκια στο χρυσοχοείο και πε τους να σου επαργυρώσουν τη βίδα/κρεμασταράκι
    3) Μεν τα φορείς, ούτε κι εγώ τα αντέχω. Στην καλύτερη περίπτωση φορώ καμιά πλατφόρμα από αξιόπιστη εταιρία που μου εγγυάται ότι εν ανατομική και ξεκούραστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 1. εν το στοιχείο μου. Επαθα τζιαι ξερω. Δε κατ'αρχην το λαμπρυντικο. Εμενα εσιει settings που σου λαλει ποσο "λαμπερα" τα θελεις. Τζιεκκαρε το αλας επισης. Οσο για τις ταμπλεττες, εγω ειμαι φαν της σκονης, ενιξερω γιατι. Εμαθα με την σκονη τζιαι εν μια χαρα.
    Το 2. εννεν το στοιχείο μου, εν φορω.
    Το 3. ειμαι φαν των ψηλων παπουτσιων, των ΤΕΛΙΑ ψηλων παπουτσιων. Η αληθκεια τα παπουτσια με το κολανακι πουπισω εννεν τα πιο βολικα. Αν θελεις να φορεις ψηλο παπουτσι τζιαι να νιωθεις ανετα πιαε πουτζινα με τα κολανακια που κρατουν τον αστραγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) den 3erw. emena mia xara vgainoun me tis tampletes. egw exw provlima giati den ka8arizoun kala :P

    2) na valeis axrwmo manicure stin vida tou skoularikiou, gia na min erxetai se epafi me to derma sou :) egw to vazw kai katw apo ta metallika/pseutika kolie mou.

    3) ekeina ta papoutsia einai sxetika volika an tairiazoun sto podi sou. den einai ola ta kalapodia ta idia. egw exw polla tetoia zeugaria. episis an to podi sou exei 'dunamwsei' k antexei ta takounia, einai genika pio eukolo na ta koumantareis estw k an einai lio xalara. alla nai to kolanaki efarmozei kala panw/pisw ston astragalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thank you ladies... θα κάμω πειράματα και θα σας πω αν εν καλά που λαλείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένι ξέρω για τα άλλα

    αλλα:
    3. πρέπει να κάμεις πρακτις, να φορεις σπιτι να πηέννεις να έρκεσε, αν σε κοφκουν να βαλεις που μεσα βαζελίνη και να το φορήσεις και να το περπατήσεις καμιαν ωρα να πιασει το σχήμα σου, και έτσι καταφέρνεις να περπατάς πας τα τακούνια για 12 ώρες χωρίς προπλεμ.
    που την τρυπούα του peep toe (ναι έτσι λέγετε το παπουτσούδι με την τρύπα ομπρός) εν πρέπει να φκαίνει τίποτε ντήαρ. απλά να φαίνουνται τα καλοβαμμένα σου νύχια. σφίξε το κολανούι που πίσω αν έχει τρυπούες, αν δεν έχει τρυπούες πάρτο σε τσαγκάρη να σου το σάσει, γενικός αποφευγε να πιάννεις που κείνα με το λαστιχούι που πίσω επδ τοπ λαστιχούι χαλαρώνει eventually και εννά θέλει άλλαμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πονώ μόνο στη σκέψη... να περπατώ 12 ώρες σε ψηλοτάκκουνα!
    να χορεύκεις όμως εν διαφορετικό :)

    αλλά για τον μεγαλοδάκτυλον τί να πω, εν κουμαντάρεται!
    θέλει να φκαίννει να φαίνεται τζαι τσιλλά τα άλλα τα φτωχά μες τη γωνιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...