μυρίζουν

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τζείνοι που βρ μυρίζουν άshημα (μασχάλες/στόμα/καπνίλα/τηανίλα/γεννικά) εν το αντιλαμβάνουνται ότι μυρίζουν.

Εν εξηγείται αλλιώς το ότι συνηθίζουν να μυρίζουν έτσι. Τάχα όι μιαν φορά, αλλά συνήθως πετυχαίνεις τους να βρ μυρίζουν άshημα.

Και αρνούμαι να σκεφτώ ότι ξέρουν το τζι εν τους κόφτει.


 

6 σχόλια:

  1. Ναι απορω τζιαι με τουτο που ειπες αλλά τζιαι με τις/τους συζυγους αυτων.

    Δηλαδη αν βρωμει ο αντρας σου εν θα ανοιξεις το στομα σου να του πεις "Πιεννε γιε μου λουθου τζιαι βρωμεις χτιτζιον"???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τούτον εν άλλον ερώτημα για τους/τις συζύγους... φαντάζουμαι εξοικειώνουνται με τις μυρωθκιές? ή πιάστου πιλέ μου πίσσες άμαν επιμένει να φάει σκόρτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταλάβω το να βρωμεί ιδρωτίλες κανένας μάστρος ασπούμε. εν η δουλειά του, μπαίνει, φκαίνει, δρώνει, ξιδρώνει, ξαναδρώνει-δαμέ εν το κόλπον-εν λογικό να μυρίσει ώσπου να πάει σπίτι να λουθεί.
    αλλά τούτο που ο άλλος κατεβαίνει να ψουμνίσει τζαι φκαίνει που το δοκιμαστήριο τζαι αφήνει πίσω του μια μπόχα ασπούμε- τζαι "ο άλλος" εν μια κορού 20 χρονών, όμορφη περιποιημένη-ε, εν το καταλάβω!
    μάλλον ναι, εν το καταλαβαίνουν. και δεν ξέρω για συντρόφους, αλλά γονείς έχει πολλούς που εν ανοίουν το στόμα τους να μιλήσουν γιατί τζαι οι ίδιοι έτσι ζολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στον ντελιβερά, στον μάστρο που δουλεύκει έξω μες τους δρόμους ή στα χτίσματα καταλάβω το... (ιδρωτίλα)

    στον αγουροξυπνημένο καταλάβω το (αναπνοή)

    οι υπόλοιποι μπορούν να το φροντίσουν τζαι δεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί εν τους το λαλούμε είπαμε; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όνειρα πισκόττα οίκτου

Καλή χρονιά και πολλές καλές χρονιές να έχουμε όλοι!! Για κάποιο εκνευριστικό λόγο δεν μπορώ να σχολιάσω στο προηγιούμενο ποστ τζαι να ε...